Profine BH organizovala stručno-edukativni seminar prozorske tehnike

12.09.2013. 10:51 / Izvor: eKapija.ba
Profine BH organizovala stručno-edukativni seminar prozorske tehnike
OTVORI GALERIJU

Krajem protekle sedmice u Garden City-iju u Konjicu je održan stručni seminar prozorske tehnike i prezentacija nove generacije prozorskih sistema u organizaciji domaće firme - profine BH.

Krajem protekle sedmice, u periodu od 4. do 5. septembra, u Garden City-iju u Konjicu je održan stručni seminar prozorske tehnike i prezentacija nove generacije prozorskih sistema u organizaciji domaće firme - profine BH, kćerke firme profine GmbH, sa brandovima TROCAL, KOEMMERLING i KBE.

Profine BH je lider na tržištu Bosne i Hercegovine, a prozori i vrata iz sistema TROCAL, KOEMMERLING i KBE, u izvedbi preko 150 domaćih partnera, već čitavu deceniju su najzastupljeni na domaćem tržištu.

Seminaru je prisustvovalo preko 120 partnera profine BH, a pored prezentacije nove generacije PVC prozorskog sistema sa dubinom ugradnje od 76mm i prezentacije novih tehničkih rješenja, druženje sa partnerima profine BH je nastavljeno raftingom na Neretvi i kasnije svečanom večerom.

Profine BH kao lider u svijetu prozora i vrata, svojim stalnim naporima kako bi pružio adekvatne i objektivne informacije iz oblasti prozorske tehnike, već tradicionalno za svoje partnere organizuje stručno-edukativne seminare sa stranim i domaćim predavačima.

Više na www.profine.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti