Kompanija Authority Partners proslavila devet godina uspješnog poslovanja

08.09.2014. 10:34 / Izvor: eKapija.ba
Kompanija Authority Partners proslavila devet godina uspješnog poslovanja

Firma je specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema sa misijom stvaranja tehnoloških rješenja koja pomažu klijentima da budu agilniji, produktivniji i sveukupno uspješniji.

Authority Partners Inc. (API) je globalna softverska kompanija koja u Sarajevu uspješno posluje ved devet godina. Firma je specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema sa misijom stvaranja tehnoloških rješenja koja pomažu klijentima da budu agilniji, produktivniji i sveukupno uspješniji.

Authority Partners Inc. radi na kontinuiranom zapošljavanju talentovanog kadra. Svi zainteresovani za karijeru u Software Development-u, Quality Assurance Analysis, System Engineering-u, Project Management-u itd, mogu svoju prijavu poslati na: Careers@authoritypartners.com.

Više informacija o otvorenim pozicijama potražite na: http://authoritypartners.com/ i www.Posao.ba.

Uposlenici firme Authority Partners Inc. uživaju kontinuiranu stručnu edukaciju iz oblasti razvoja informacionih sistema, stranih jezika i menadžmenta. Dijeljenjem znanja unutar firme i konstantnim usavršavanjem osigurana je konkurentnost na globalnom tržištu informatičkih usluga. Briga o zdravlju, podsticanje na sportske aktivnosti i razvoj međusobnih socijalnih kontakata kroz “team building“ druženja učvršduju povjerenje i osjedaj pripadnosti API porodici.

U skladu s tim, 24.8.2014. godine, organizovan je Family Day za uposlene i njihove porodice u Garden City Hotelu u Konjicu, čime je obilježena deveta godišnjica uspješnog poslovanja firme Authority Partners Inc. u Sarajevu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti