Otvoren hotel Residence Inn by Marriott

01.12.2014. 09:41 / Izvor: eKapija.ba

U Sarajevu je svečano otvoren hotel Residence Inn by Marriott. Ovaj hotel predstavlja u regiji jedinstveni koncept produženog hotelskog boravka, a poznato je da Marriott pionir i lider u ovom segmentu.

U Sarajevu je svečano otvoren hotel Residence Inn by Marriott. Ovaj hotel predstavlja u regiji jedinstveni koncept produženog hotelskog boravka, a poznato je da Marriott pionir i lider u ovom segmentu.

Gostima hotela Residence Inn by Marriott u Sarajevu je, na 5.000 kvadratnih metara u samom centru grada na raspolaganju, 75 vrhunski opremljenih apartmana. Odabir će biti moguć između jednosobnih i dvosobnih apartmana modernog stila i funkcionalnosti, po čemu je Marriott i poznat.  S ergonomski dizajniranim radnim prostorom i odvojenim prostorom za opuštanje, svaki apartman ima u potpunosti opremljenu kuhinju. Za relaksaciju je na raspolaganju fitness studio i ugodni prostor hotelskog predvorja. Hotel nudi uslugu besplatnog doručka, dostave namirnica, vešeraja, ali i sve ostale hotelske usluge 24-sata dnevno.

''Ponosan sam što je SEIC Hospitality uspješno finalizirao ovaj projekat iz više razloga. Prvi i osnovni je što Marriott u glavnom gradu BiH predstavlja prvi međunarodni hotelski brend, nakon skoro tridesetogodišnje pauze. Time se značajno doprinosi punopravnom povratku Sarajeva na listu svjetskih metropola. Drugi je što državi nud novi, jedinstveni sadržaj što korespondira filozofiji poslovanja SEIC-a, a to je podizanje standarda življenja. Dalje, nadamo se da će ostali međunarodni brendovi slijediti primjer Marriotta i prepoznati potencijal BiH za investiranje'', izjavio je direktor SEIC grupacije Enes Kazazić. 

Hotelom, koji pripada kategoriji sa četiri zvjezdice, upravlja Interstate Hotels & Resorts, vodeća svjetska kompanija za upravljanje hotelima iz SAD-a. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti