Wiener Osiguranje i Sector Security dogovorili stratešku saradnju

03.04.2015. 08:54 / Izvor: eKapija.ba
Wiener Osiguranje i Sector Security dogovorili stratešku saradnju

U sklopu strateške saradnje Wiener osiguranja i Sector Security-ja koje su dvije kompanije zaključile sa ciljem unapređenja odnosa, razvoja tržišta i novih usluga, klijentima je kao prvi u nizu ponuđen specijalni zajednički akcijski paket.

U sklopu strateške saradnje Wiener osiguranja i Sector Security-ja koje su dvije kompanije zaključile sa ciljem unapređenja odnosa, razvoja tržišta i novih usluga, klijentima je kao prvi u nizu ponuđen specijalni zajednički akcijski paket. Klijenti će moći da dobiju osiguranje i obezbjeđenje imovine sa popustom do 40% u sklopu zajedničkog akcijskog paketa.

Paketi su predviđeni da pruže potpunu sigurnost svakom klijentu kroz specijalne pogodnosti kombinovane usluge fizičko-tehničkog obezbjeđenja i zaštite, uz dvostruki osjećaj sigurnosti - uz polisu osiguranja za osiguranje: objekata, opreme i zaliha; osiguranje od provalne krađe i razbojništva. Paketi su namijenjeni malim i srednjim preduzećima koji obavljaju trgovinsku odnosno ugostiteljsku i zanatsku odnosno uslužnu djelatnost i i stambenim objektima u vlasništvu fizičkih lica.

Osiguranje u sklopu zajedničkog akcijskog paketa nudi osnovno osiguranje (od požara, udara groma, eksplozije, oluje i grada), dopunsko osiguranje od izliva iz instalacija i dodatno osiguranje (od loma stakla, provalne krađe i razbojništva), dok obezbjeđenje nudi bežićne protivprovalne sisteme, tzv. DOC prijavu i uslugu, uz interventnu službu 24h. Da bi klijentima bilo lakše, omogućena je brza i  jednostavna obrada zajedničkog akcijskog paketa u poslovnicama obe kompanije, individualan pristup i savjetovanje te i plaćanje na rate.

"Kroz ovakvu stratešku saradnju, naši klijenti imaju dodatnu prednost koja im upotpunjuje sistem zaštite imovine i lica, pruža dvostruki osjećaj sigurnosti i garantuje znatno viši kvalitet usluge. Takva kombinacija je u svijetu neprevaziđeni oblik sigurnosti i bezbjednosti", navodi se u saopćenju.

Radi više informacija ili ako želite da zaključite ugovor po osnovu zajedničkog akcijskog paketa, posjetite neku od poslovnica Sector Security-ja i Wiener osiguranja u BiH ili posjetite internet stranice: www.sectorsecurity.org  i www.wiener.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti