EMC: Radionica ''Značaj Wi-Fi-a u turizmu i ugostiteljstvu''

23.11.2015. 11:11 / Izvor: Akta.ba

Emerging Markets Consultants je 19. novembra 2015. godine u hotelu Sarajevo održao radionicu na temu ''Značaj Wi-Fi-a u turizmu i ugostiteljstvu''.

Emerging Markets Consultants je 19. novembra 2015. godine u hotelu Sarajevo održao radionicu na temu ''Značaj Wi-Fi-a u turizmu i ugostiteljstvu''. Cilj radionice je bio da se državnim institucijama i turističkim zajednicama iz BiH približi značaj Wi-Fi-a u turizmu i ugostiteljstvu, te da se pokaže kako i na koji način ostvariti dodatne benefite kroz korištenje Wi-Fi-a.

Nakon uvodnog predstavljanja kompanije EMC d.o.o., direktor Saša Mandžukić je istaknuo uspješno realizovane Wi-Fi projekte kompanije EMC d.o.o., te je napravio kratak uvod kako iskoristiti postojeću Wi-Fi strukturu, te pomoću iste ostvariti dodatne prihode u poslovanju.

U nastavku radionice, kroz niz praktičnih primjera se objasnilo kako i na kojem principu rade tehnologije Ruckus Wireless-a, X-Claim-a i Radwina. Prisutni su na osnovu primjera iz prakse, uvidjeli kako uz kvalitetnu Wi-Fi strukturu, dodatne aplikacije i platforme ostvariti prihode u turizmu i ugostiteljstvu. U nastavku pogledajte kratku fotogaleriju sa radionice.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti