Konferencija: Detekcija i prevencija napada na informacione sisteme u BiH

15.02.2018. 08:04 / Izvor: Akta.ba
Konferencija: Detekcija i prevencija napada na informacione sisteme u BiH

Konferencija je poslovno-tehničkog karaktera, namijenjena predstavnicima javnih i privatnih kompanija.

Konferencija "Detekcija i prevencija napada na informacione sisteme u BiH" u organizaciji EMC d.o.o. Sarajevo će se održati u srijedu, 21.02.2018. godine u hotelu Hills Ilidža, sa početkom u 10:00h.

Konferencija je poslovno-tehničkog karaktera, namijenjena predstavnicima javnih i privatnih kompanija, predstavnicima institucija javnog sektora i svima koji su u proteklom periodu bili predmet ciljanih cyber napada ili žele smanjiti rizike i štetu od potencijalnih cyber napada.

Posjetioci će imati priliku upoznati se metodama osiguranja Digitalne transformacije svojih institucija, rješenjima za detekciju ranjivosti informacionih sistema, detekciju naprednih targetiranih napada, te kako implementirati i integrirati različite preventivne tehnologije u postojeći ranjivi sistem.

Saznati ćete više o lokalnim iskustvima i svjetskim trendovima od predstavnika JP Autoceste FBIH, Qualys, F5, Trend Micro i EMC d.o.o.

Firma Emerging Markets Consultants d.o.o. je osnovana sa misijom pružanja rješenja i usluga iz oblasti informacionih i komunikacijskih tehnologija na tržištu Bosne i Hercegovine i regiona Balkana. Od osnivanja 2007. sjedište firme je u Sarajevu, a od 2012. otvaranjem ureda u Zagrebu posluje i na tržištu EU. Orjentisana na poslovne korisnike, firma nudi profesionalne usluge savjetovanja, projektovanja, isporuke i implementacije, te održavanja IKT sistema za organizacije svih veličina. U desetogodišnjem radu poslovni korisnici prepoznaju kompaniju kao pouzdanog partnera sa najširom ponudom rješenja u oblasti zaštite od cyber prijetnji, te ponudom aplikacija za upravljanje poslovnim procesima i poslovnom produktivnosti.

Prezentaciju će podržati i partneri EMC-a: Qualys, Trend Micro i F5 Networks.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave