20 godina Techno Shopa: Otvoren renovirani maloprodajni objekat na Stupu

24.03.2016. 14:11 / Izvor: Akta.ba

Objekat na Stupu bio je prvi u lancu maloprodajnih objekata ove vrste, a tokom 20 godina djelovanja ostao je prepoznatljiv kao jedno od najpoznatijih mjesta za kupovinu tehnike.

Kompanija Stanić Trade d.o.o. otvorila je vrata renoviranog Techno Shop maloprodajnog objekta za tehičke uređaje na Stupu u Sarajevu.

Objekat na Stupu bio je prvi u lancu maloprodajnih objekata ove vrste, a tokom 20 godina djelovanja ostao je prepoznatljiv kao jedno od najpoznatijih mjesta za kupovinu tehnike. Kupce iz Sarajeva i okoline uz novi enterijer dočekala je i vrhunska ponuda uređaja, baš kako i dolikuje kompaniji koja osluškuje potrebe građana i prati svjetske trendove.

"Kompanija Stanić na tržištu BiH posluje s 10 prodajnih objekata. Techno Shop Stup je premium shop u kojem je dostupan  ekskluzivan asortiman LG, Sony, Philips, Electrolux, Hotpoint Ariston, Tefal, Rowenta, kao i mnogi drugi renomirani proizvođači tehničkih uređaja. Sretni smo da smo u prilici, našim kupcima ponuditi samo najbolje i najkvalitetnije uređaje. Vjerujemo da će u novom enterijeru, kupovina u prodajnom objektu na Stupu, biti dosta ugodnija i potpunija", poručio je direktor kompanije Damir Kalmar.

Mnogobrojni gosti, kupci i novinari nisu krili oduševljenje  novim izgledom i ponudom Techno Shopa Stup, a mnogi su se prisjetili da su neke od svojih prvih tehničkih uređaja kupili upravo na Stupu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti