Firma Stanić Trade u Sarajevu otvorila novi prodajni objekat Techno Shop-a

09.06.2016. 13:30 / Izvor: Akta.ba
Firma Stanić Trade u Sarajevu otvorila novi prodajni objekat Techno Shop-a
OTVORI GALERIJU

Novootvoreni Techno Shop kupcima nudi najveću ponudu LG asortimana u regiji.

Kompanija Stanić Trade d.o.o. danas je u Sarajevu povodom 20 godina Techno Shopa-a otvorila novi maloprodajni objekat. Objekat se nalazi u Alta Shopping Centru, gdje je u ponudi vrhunska ponuda tehničkih uređaja, odabranih prema potrebama građana, u skladu sa svjetskim trendovima.

Direktor kompanije Stanić Trade, Damir Kalmar kazao je kako osluškuju potrebe svojih kupaca, te svakodnevno unapređuju ponudu i kvalitet dostupnih uređaja i šire svoju maloprodajnu mrežu.

"Raduje me što smo otvorili objekat u srcu Sarajeva, koji svojom ponudom, može zadovoljiti potrebe domaćinstava. Od otvaranja našeg maloprodajnog objekta na Stupu, zahvaljujući našim kupcima, postali smo prepoznatljivi kao jedno od omiljenih mjesta za kupovinu tehnike", kazao je Kalmar, te dodao da i u godinama koje su pred njima, učinit će sve da opravdaju ukazano povjerenje, a to će kaže najbolje uraditi širenjem maloprodajne mreže i kvalitetom proizvoda.

Novootvoreni Techno Shop kupcima nudi najveću ponudu LG asortimana u regiji, s posebnim  naglaskom na bogatu paletu modela i tehnologija LG televizora, po najpovoljnijim cijenama te pet godina garancije. U ponudi su i frižideri, veš mašine, slušalice, klima uređaji....

Ono što je posebno izazvalo pažnju posjetilaca tokom otvaranja jeste prezentacija najvećeg ekrana u Bosni i Hercegovini – 86“ LG 4 k Ultra HD TV koji pruža nevjerovatno iskustvo boja, oštine slike i kontrasta, ali i zvuka uz nevjerovatno Harman/Kardon ozvučenje.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti