Konferencija: RECRO-NET & RSCOM DATA SECURITY & AVAILABILITY DAY 2016

12.04.2016. 10:20 / Izvor: Akta.ba

Koncept događaja fokusiran je na inovativnim sigurnosnim rješenjima koja prate najsavremenije trendove za sigurno informatičko poslovanje, s ciljem da stručnoj publici u oblasti informacionih tehnologija.

Kompanije RECRO-NET d.o.o. Sarajevo i RSCOM d.o.o Banja Luka, u saradnji sa svojim poslovnim partnerima VERITAS i Symantec, organizovale su konferenciju u Mostaru, dana 07.04.2016.god., pod nazivom „RECRO-NET & RSCOM DATA SECURITY & AVAILABILITY DAY 2016“.

Koncept događaja fokusiran je na inovativnim sigurnosnim rješenjima koja prate najsavremenije trendove za sigurno informatičko poslovanje, s ciljem da stručnoj publici u oblasti informacionih tehnologija približi pojedinosti proizvoda i rješenja za zaštitu poslovnih podataka, kao što su: Veritas Enterprise Vault 12, Veritas Backup Exec 15, Symantec Endpoint Suite with Email i Symantec Data Loss Prevenon (DLP).    

Također, konferencije ovog tipa su planirane i u narednom periodu. Kompanije RECRO-NET d.o.o. Sarajevo i RSCOM d.o.o Banja Luka sa svojim poslovnim partnerima, svjetskim tehnološkim liderima (Cisco, IBM, Veritas, Symantec, Microsoft, Oracle, VMware), planiraju organiziovati specijalizovane konferencije na kojima se može saznati o aktuelnostima i novitetima iz  ICT oblasti.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti