Imperium na GRAPOS-u predstavio jedinstvene bolničke SOS sisteme

20.04.2016. 10:42 / Izvor: Akta.ba
Imperium na GRAPOS-u predstavio jedinstvene bolničke SOS sisteme
OTVORI GALERIJU

IMPERIUM d.o.o. je kompanija koja je osnovana 2004.godine i od samog početka djeluje na polju tehničke zaštite i komunikacijskih sistema.

Kompanija IMPERIUM d.o.o. Tuzla se, na ovogdišnjem Sajmu poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO 2016. u Gračanici, osim sa osnovnim asortimanom predstavila i sa svojim novim proizvodom, Bolničkim SOS sistemom koji se koristi u medicinskim ustanovama kao što su bolnice ili domovi za stara i iznemogla lica.

"Sa našim novim proizvodom polako izlazimo na tržište, a pošto je jedan ovakav komunikacioni sistem jedinstven na tržištu  nadam o se da će dobiti pozitivan odjek i da će njegovu potrebu prepoznati oni za koje je i namjenjen", kazao je za Akta.ba vlasnik i direktor kompanije Ibrahim Šehanović.

IMPERIUM d.o.o. je kompanija osnovana 2004.godine i od samog početka djeluje na polju tehničke zaštite i komunikacijskih sistema.

U svom asortimanu nude kompletna rješenja od izrade projekata, instalacije i ugradnje opreme do puštanja u rad kompletnih sistema iz oblasti: sistema videonadzora, protuprovalnih, vatrodojavnih, telefonskih sistema kao računarske mreže, metal detektora, evidencije radnog vremena i kontrola pristupa, automatske rampe i automatike za klizne i krilne kapije, ID štampači i izrada ID kartica i satelitsko praćenje vozila sa optimizacijom distributivne mreže.

O svojim učešćima na sajmovma Šehanović kaže kako su oni jedinstvena prilika da se razmjene iskustva i prezentuju nove ideje i proizvodi koji su ostvareni u proteklom period.

"Naša iskustva su uvijek pozitivna sa ovakvih sajmova. Uvijek se ostvare kontakti koji nam kasnije olakšaju pristup nekom novom tržištu", ističe Šehanović.

IMPERIUM je iskoristio sajam da predstavi svoju sestrinsku kompaniju Seccom.

"Kompanija Seccom je  članica Imperium Group koja se bavi isključivo tehničkom zaštitom. Trenutno čekamo rješenje od Ministarstva unutrašnjih poslova kako bi sa početkom maja mjeseca kompanija i zvanično počela sa radom", rekao je Šehanović.

Također IMPERIUM nudi i usluge iz oblasti izrade optičkih instalacija (provjera, mjerenje i certifikacija optičkih instalacija), održavanje telefonskih sistema, računara i računarskih mreža.

O tome šta ovu kompaniju čini uspješnom Šehanović kaže da "poslovna stabilnost, profesionalna odgovornost i visoka stručnost naših uposlenika su kategorije na koje smo iznimno ponosni i po kojma smo prepoznati od strane naših dugogodišnjih klijenata."

I.M.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti