Zvezdana Žujo: Nastavljamo istim tempom i sa istim žarom

09.01.2018. 09:42 / Izvor: Akta.ba
Zvezdana Žujo: Nastavljamo istim tempom i sa istim žarom

Poslovne poteze Agencije Communis, uspjehe u 2017. godini i planove za 2018. godinu za Akta.ba je predstavila Zvezdana Žujo, direktorica Agencije.

Još jedna poslovna godina je završena, što je ujedno i prilika za razgovor sa bh. privrednicima koji stvaraju nove vrijednosti i direktno utiču na ukupno poboljšanje uvjeta života u našoj zemlji.

Poslovne poteze Agencije Communis, uspjehe u 2017. godini i planove za 2018. godinu za Akta.ba je predstavila Zvezdana Žujo, direktorica Agencije.

•       2017. godina je iza vas, da li su ispunjeni svi zacrtani planovi?

Prethodna, 2017. godina je, kako i dolikuje ovim našim tržištima, bila iznimno uzbudljiva. Bilo je malih padova ali i malih i velikih uspona. Kada je pogledam sa odmakom od ovih par dana, vrlo sam zadovoljna.

•       Po čemu ćete je pamtiti?

Pamtim samo lijepe stvari, kažu da je to dobro za zdraviji početak. Uradili smo puno dobrih kampanja koje su polučile odlične prodajne rezultate našim klijentima, posljednji prijedlog smo poslali 31.12.2017. u 17h.

Sada nastavljamo u istom duhu i već radimo na 3-4 nove kampanje. Aplicirali smo na tendere i dobili dovoljan broj projekata, koji su učinili da bude vrlo dinamično u agenciji na "dnevno/noćnom" nivou. Putovali smo mnogo, obišli Bosnu i Hercegovinu "uzduž i poprijeko", radili smo sa studentima i profesorima Univerziteta na projektu E4U, uradili nebrojeno mnogo kampanja za naše "stare i nove" klijente, broj organizovanih evenata vjerujte da ne znam, zatim uradili smo par non profit kampanja, kojima se posebno ponosimo. Sve u svemu, imamo odličnog materijala za godišnji kolaž radova.

•       Najbolji poslovni potez/odluka u 2017. godini?

Iskreno, ne mogu da se odlučim jer je bilo nekoliko izvrsnih poteza koje je moj tim napravio i time me učinili ponosnom. Bravo kolege moje drage!

•       Koji su Vam planovi u ovoj godini?

Nastaviti istim tempom i sa istim žarom. Verujem da uspjeh neće izostati.

•       Šta biste poželjeli sebi, ali poslovnim partnerima u 2018.?

Želim svima nama/vama dobro zdravlje i puno uspjeha u radu. Poštujte se, volite se, vrijedno radite i gledajte naprijed.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti