Znanje i inovacije potvrda su razvoja i jačanja UpTrenda

16.05.2018. 14:28 / Izvor: Akta.ba
Znanje i inovacije potvrda su razvoja i jačanja UpTrenda

Ulaskom u drugu godinu uspješnog poslovanja UpTrend postavlja nove principe poslovanja i s pojačanim timom klijentima priprema full service agenciju.

UpTrend Marketing Solutions agencija je koja je osnovana prije dvije godine u Sarajevu. Za relativno kratak vremenski period uspjela je da se etablira među jednim od najpoznatijijih agencija u digitalnim, ali i kreativnim uslugama sa svojim inovativnim pristupom poslu, ali i odnisu sa klijentima. Inače, UpTrend nudi širok spektar usluga i može odgovoriti svim zahtjevima kada je riječ o marketingu i prodaji.

Za dvije godine od kada je na tržištu, UpTrend je uspjela da izgradi svoj imidž u vođenju odličnih projekata kada su u pitanju social media, izrada web stranica, foto i video produkcija, pr i event menadžment,  koji su realizirani na lokalnom tržištu, te tržištu UAE i Londona.

Nakon što su učvrstili temelje poslovanja na bh. tržištu, UpTrend otvara svoj ured i u Londonu, time postaje jedna od rijetkih agencija koja je porijeklom iz BiH zakoračila na ovo izuzetno zahtjevno evropsko tržište. Kada je u pitanju radna snaga u agenciji UpTrend, sačinjava je izrazito mladi tim sa prosjekom od 27. godina. Izrazito mladi ljudi, koji jako dobro poznaju posao kojim se bave i odjelima koje  vode, mogu da odgovore na sve zahtjeve koji su potrebni jednoj kompaniji, a sve u cilju da svoje marketinške i prodajne aktivnosti dovedu do savršenstva.

"UpTrend za dvije godine od kada postoji, na tržište je plasiralao neke od najkreativnijih marketinških kampanja, predstavio projekte i web platforme koje su u rangu sa onim koje dolaze iz najboljih svjetskih marketinških centara. U dvije godine izlazak na londonsko tržište, proširenje tima, te pojačavanjeusluga iz domena koji je do sada bio slabije razvijen, zatim veliki projekti koji će uskoro izaći u javnost, a koji su krojeni u radionicama UpTrenda, potvrda su da idemo jako naprijed ne osvrčući se na prošlost, te korumpiranost sistema oko nas. Smatramo da će nam kvalitet pružene usluge, ali i odnos s klijentima na kakav oni nisu navikli uspjeti otvoriti čak i gvozdena vrata. Stoga koračamo velikim koracima naprijed, sa velikim planovima za širenje kako sarajevske agencije, tako i na otvaranje ureda u regionu", istakao je Kenan Alihodžić, direktor odjela za PR i odnose s ključnim klijentima.

Pored usluga koje je agencija do sada nudila tržištu, od maja ove godine UpTrend pojačava svoje usluge kada je u pitanju tradicionalni marketing i PR, te usluge organizacije evenata kao što su seminari, press konferencije, stručne konferencije, obilježavanje godišnjica i promocija novih proizvoda/usluga.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti