KYOCERA proglašena kao najpouzdaniji brend za multifunkcijske uređaje u boji

04.09.2018. 10:11 / Izvor: Akta.ba
KYOCERA proglašena kao najpouzdaniji brend za multifunkcijske uređaje u boji

KYOCERA TASKalfa 9002i je superiorni igrač od koga će srednja i velika preduzeća sigurno imati koristi, rekao je Mikolay.

Štamparska industrija je još jednom prepoznala ulogu KYOCERA Document Solutions kao vodećeg proizvođača u industriji, s obzirom da je Laboratorija Keypoint Inteligence - Buyers Lab (BLI) odabrala brend kao najpouzdaniji brend u oblasti multifunkcijskih uređaja u boji.

Godina 2018. je godina inauguracije nagrade, koja traje tri godine i to znači prepoznavanje izvrsnosti u dizajnu, tehnološkom napretku i proizvodnji multifunkcijskih uređaja za štampanje. U laboratoriji BLI se prije objave nagrada sprovodi rigorozna procedura testiranja u kojoj se analiziraju ključni faktori.

U slučaju Kyocera, jednog od vodećih svjetskih ponuđača rješenja za dokumente, proizvodi su bili izvrsni, dostižući 10 od 10 bodova za kvalitet boje, brzinu ispisa i niske troškove ispisa. Rezultati ističu pouzdanost proizvoda u širokom spektru aspekata, što zajedno osigurava da cijeli niz marki proizvoda može proći izazovno testiranje i nastaviti pružati kvalitetne ispise tokom cijelog razdoblja.

"Svi KYOCERA multifunkcionalni uređaji u boji pokazali su izvrsnu pouzdanost, od kojih svaki postiže 10 od 10 bodova ", rekao je George Mikolay, pomoćnik direktora Keypoint Intelligence - Buyers Lab.

Uz niske stope zastoja i nulte servisne intervencije, KYOCERA MFP uređaji u boji dokazuju da su dizajnirani za kontinuirani rad.

Marcel Hyrhorst, direktor marketinga za hardversku opremu u kompaniji KYOCERA Document Solutions Europe, izjavio je: "Nagrada potvrđuje našu ulogu istinskog lidera u segmentu MFP uređaja u boji. To znači prepoznavanje našeg napornog rada i predanosti da ponudimo najbolje proizvode na tržištu kako našim partnerima tako i našim kupcima."

TASKalfa 9002i odabran kao najbolji MFP 90 str/min.

Keypoint Intelligence - Buyers Lab također je prepoznao KYOCERA TASKalfa 9002i kao vrhunski MFP uređaj od 90 ppm u sklopu "Summer Pick Awards" u pogledu visokokvalitetnog ispisa do 90 stranica u minuti.

Predstavljen u maju 2018. godine, novi model nadopunjuje opseg KYOCERA dodavanjem monohromatskog A3 MFP-a za štampanje velikih količina ispisa. TASKalfa 9002i je najpopularniji u obrazovanju, javnom sektoru i drugim oblastima gde su pouzdanost, brzina i niski troškovi ispisa ključni.

"KYOCERA TASKalfa 9002i je superiorni igrač od koga će srednja i velika preduzeća sigurno imati koristi", rekao je Mikolay.

"Izvanredna pouzdanost i visok kvalitet, zajedno sa robusnim funkcijama i sa različitim rešenjima povećava produktivnost, smanjuje troškove i povećava sigurnost, a zahvaljujući HyPAS softverskoj platformi pruža izuzetne prilagodbe."

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence je je na području upravljanju dokumentima mjesto gdje možete dobiti sve na jednom mjestu za industriju upravljanja dokumentima. S jednostavnim alatima i neuporedivim poznavanjem polja, pregledavaju nalaze u širokom spektru podataka. Klijentima se pruža nepristrano mišljenje i odgovarajući alat u najvažnijim trenucima kada trebaju nepristran opis svojih proizvoda za uspješno ostvarenje prodaje.

Buyers Lab je već više od 50 godina globalni nezavisni izvor pouzdanih informacija u području printera, testnih podataka i alata za prodaju na sve konkurentnijem, tržištu. Ono što je u početku bila potrošačka publikacija o uredskoj opremi, postalo je cjelokupan resurs podataka u industriji.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Pick je u struci jedinstven i nagrade su zaslužene, budući da su uređaji podvrgnuti dubinskom pregledu, uključujući i opsežne testove izdržljivosti i procjene ključnih karakteristika, kao što su upotrebljivost, kvaliteta ispisa i vrijednost. Svaki proizvod koji prolazi test prima značku Buyers Lab’s Recommended ili Highly Recommended i naš certifikat pouzdanosti, a najbolji uređaji uvršteni su u kandidate za Izbor (Pick).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti