Na Jahorini održani tradicionalni "Dani Projektanata"

28.11.2018. 14:13 / Izvor: Akta.ba

Ove godine se oko 90 učesnika iz cijele BiH upoznalo sa novitetima iz proizvodnih asortimana navedenih proizvođača, kao i savremenim rješenjima i trendovima iz oblasti termotehnike.

U organizaciji BH predstavnika renomiranih proizvođača opreme za klimatizaciju, grijanje i snabdijevanje vodom “Herz”, “Grundfos” i “Vaillant”, 22. i 23.11.2018. godine su na Jahorini, u hotelu “Termag”, održani tradicionalni “Dani Projektanata”.

Važno je napomenuti da je ovo jedini događaj ovakve vrste u Bosni i Hercegovini sa tradicijom dužom od 10 godina koji je svake godine sve veći po broju prisutnih.

Ovo samo pokazuje kolika je potreba i želja inžinjera i projektanata mašinske struke da zadrže korak sa novim rješenjima i dostignućima tehnike u svom svakodnevnom radu.

Ove godine se oko 90 učesnika iz cijele BiH upoznalo sa novitetima iz proizvodnih asortimana navedenih proizvođača, kao i savremenim rješenjima i trendovima iz oblasti termotehnike.

Svečani skup su otvorili Petar Jelić – direktor predstavništva “Herz” za Hrvatsku i BiH, Nenad Lehpaner – direktor “Grundfos” predstavništva u BIH i Semir Botić – direktor “Vaillant d.o.o.”, koji su se svim gostima u ime organizatora zahvalili na dolasku.

Prvi dan druženja je bio rezerviran za prezentacije o novitetima iz proizvodnih programa firmi Vaillant, Grundfos i Herz, kao i za predstavljanje nekih novih trendova i regulativa u mašinskoj struci koji već uveliko dolaze na naše tržište.

Nakon radnog dijela programa, svi gosti su imali priliku uživati u druženju i zabavnom programu u hotelskom restoranu.

Drugi dan su od strane „Termag team building tima“ organizirane sjajne zajedničke sportsko/zabavne aktivnosti koje su naši gosti odlično prihvatili.

Ovim putem se zahvaljujemo svim gostima na dolasku i kvalitetnom druženju, kao i hotelu Termag na gostoprimstvu i profesionalnosti i nadamo se da ćemo ovo odlično druženje ponoviti i slijedeće godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti