Na Jahorini održani tradicionalni "Dani projektanata 2022"

28.11.2022. 14:30 / Izvor: Akta.ba

Tokom dva dana održano je više kompetentnih i inspirativnih prezentacija, prigodna zabava i druženje.

U organizaciji BH predstavnika renomiranih proizvođača opreme za klimatizaciju, grijanje i snabdijevanje vodom “Herz”, “Grundfos” i “Vaillant”, 10. i 11.11.2022. godine su na Jahorini, u hotelu “Termag”, održani tradicionalni “Dani Projektanata”.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo nakon dvije godine pauze nastavili sa ovim događajem, koji je jedini ovakve vrste u Bosni i Hercegovini sa tradicijom dužom od 15 godina. Ovo samo pokazuje kolika je potreba i želja inžinjera i projektanata mašinske struke da zadrže korak sa novim rješenjima i dostignućima tehnike u svom svakodnevnom radu", kazali su organizatori.

Ove godine se oko 100 učesnika iz cijele BiH upoznalo sa novitetima iz proizvodnih asortimana navedenih proizvođača, kao i savremenim rješenjima i trendovima iz oblasti termotehnike.

Svečani skup su otvorili Petar Jelić – direktor predstavništva “Herz” za Hrvatsku i BiH, Nenad Lehpaner – direktor “Grundfos” predstavništva u BIH i Nermin Kadrić – direktor “Vaillant d.o.o.”, koji su se svim gostima u ime organizatora zahvalili na dolasku.

Tokom dva dana održano je više kompetentnih i inspirativnih prezentacija, prigodna zabava i druženje organizatori su se zahvalili svim gostima na ukazanom povjerenju i poštovanju.

"Nadamo se da ćemo ovo odlično druženje ponoviti i slijedeće godine", poručili su.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti