Herz, Grundfos i Vaillant organizovali tradicionalne "Dane projektanata"

22.11.2017. 07:51 / Izvor: Akta.ba
Herz, Grundfos i Vaillant organizovali tradicionalne 'Dane projektanata'
OTVORI GALERIJU

Na dvodnevnom seminaru preko 80 učesnika iz cijele BiH upoznalo se sa novitetima iz proizvodnih asortimana proizvođača "Herz", "Grundfos" i "Vaillant".

U organizaciji bh. predstavnika renomiranih proizvođača opreme za klimatizaciju, grijanje i snabdijevanje vodom "Herz", "Grundfos" i "Vaillant" 16. i 17.11.2017. godine su na Jahorini, u hotelu "Termag", održani tradicionalni "Dani Projektanata". Na dvodnevnom seminaru preko 80 učesnika iz cijele BiH upoznalo se sa novitetima iz proizvodnih asortimana navedenih proizvođača, kao i savremenim rješenjima i trendovima iz oblasti termotehnike.

Svečani skup su otvorili Petar Jelić, direktor predstavništva "Herz" za Hrvatsku i BiH, Nenad Lehpaner, direktor "Grundfos" predstavništva u BIH i Semir Botić, direktor "Vaillant d.o.o.", koji su se svim gostima u ime organizatora zahvalili na dolasku. Ono na što su posebno stavili akcenat je da je ovo jedini događaj ovakve vrste u Bosni I Hercegovini sa tradicijom dužom od 10 godina.

Ove godine druženje je bilo malo drugačijeg koncepta, pa su tako prvog dana održane prezentacije o novostima iz proizvodnog programa od strane tvrtki Vaillant, Grundfos i Herz, a drugog dana, umjesto dosadašnje prakse održavanja prezentacija, odlučili smo napraviti panel diskusiju, na zadane teme. Projektanti su odlično prihvatili ovakav vid diskusije i rado se upustili u raspravu o aktualnim dešavanjima sa kojima se susreću u svom svakodnevnom radu.

Ovo tradicionalno okupljanje projektanata je ponovo pokazalo kolika je potreba i želja inžinjera i projektanata mašinske struke da zadrže korak sa novim rješenjima i dostignućima tehnike u svom svakodnevnom radu. Uz stručno usavršavanje svi učesnici su imali prilike za razonodu i opuštanje. Pored izvanrednog zabavnog sadržaja kojeg pruža hotel Termag, našim gostima ponudili smo  i avanturističku igru "Room escape". Ni ovaj put nije izostala odlična zabava u restoranu "Koliba" uz fanatastičnu Lanu i njen band za koje su svi imali samo riječi pohvale. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti