Kompanija Hager upriličila svečanost povodom uspješno realizovane godine

13.12.2018. 08:16 / Izvor: Akta.ba

Svečanosti su prisusustvovali gosti iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova, Albanije, te Bosne i Hercegovine.

U subotu 8.12.2018.godine kompanija Hager je u hotelu Bjelašnica organizovala svečanost povodom uspješno realizovane 2018. godine. Svečanosti su prisusustvovali gosti iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova, Albanije, te Bosne i Hercegovine.

Svečanost je otvorio direktor kompanije Hajrudin Ramić kratkom prezentacijom poslovnih uspjeha Hagera, zatim planova za narednu godinu i novih proizvoda i rješenja Hager Grupe. U svom obraćanju direktor Ramić se osvrnuo na posebnosti 2018. godine za kompaniju Hager od kojih je posebno izdvojio izgradnju novog administrativno-poslovnog objekta u Vogošći.

Hager, kao član internacionalne Hager Grupe, snabdijeva tržišta Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova, Albanije, kao i Bosne i Hercegovine najsavremenijim proizvodima i rješenjima iz polja elektroinstalacija. Etablirani brend Hager nudi moderne programe razvodnih ormara, prekidača i utičnica, parapetnih kanala, modularne opreme, KNX sistema i punjača za električna vozila. 

"Svim našim kupcima, klijentima, distributerima i zadnjim korisnicima želimo da zahvalimo na povjerenju te im upućujemo najiskrenije čestitke povodom nastupajuće Nove godine", poručio je direktor Ramić.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti