Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

EFT: Kancelarija u Trebinju se zatvara i prelazi u Bileću

19.03.2014. 08:07 / Izvor: SRNA

Kompanija "EFT" zatvara svoju kancelariju u Trebinju i premješta je u Bileću, nakon odluke grada Trebinje da kompanijama iz sektora energetike poveća komunalnu taksu za isticanje imena firme.

"EFT' kompanija će i sve druge poreze, koje je do sada plaćala u Trebinju, plaćati u Bileći", ističe se u saopštenju iz ove kompanije.

U saopštenju se naglašava da su opštinske takse uvećane sa 5.000 na 50.000 KM, a istovjetne takse u Banjaluci, Bileći ili Beogradu niže su deset i više puta.

"Ovo nerazumno povećanje takse za isticanje firme vidimo kao još jednu demonstraciju neodgovornog odnosa grada Trebinja i gradonačelnika /Slavka Vučurevića/, ovog puta ne samo prema 'EFT-u' nego prema privredi uopšte, a time posredno i prema građanima tog grada", navode iz kompanije "EFT".

U saopštenju iz kompanije se ističe da su odluci da napuste Trebinje doprinijele i nedavne "neodmjerene i nekorektne izjave o 'EFT' kompaniji kojima je Vučurević pokazao sopstvenu neukost i neprofesionalnost".

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti