al
Herceg: Nadam se kako će Mostar biti buduća destinacija Eurowings

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Herceg: Nadam se kako će Mostar biti buduća destinacija Eurowings

07.10.2017. 08:58 / Izvor: Fena

Nakon što je ovih dana objavljeno kako je Mostar ušao u uži izbor mogućih destinacija avioprijevoznika Eurowingsa, predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg izjavio je kako ga je ta vijest iznimno obradovala.

"Nadam se kako će njihov konačan izbor biti upravo Mostar. Bila bi to kruna zajedničkih napora Zračne luke, Grada Mostara i Vlade HNŽ- a, koja je za sufinanciranje letova u prošloj i ovoj godini izdvojila značajna financijska sredstva. Budući da gospodarski razvitak Županije u značajnoj mjeri ovisi i od zračne povezanosti s europskim i svjetskim središtima, u vremenu pred nama još snažnije ćemo podupirati rad Zračne luke", kazao je Herceg.

Kako je uprava Eurowingsa odlučila putem glasovanja izabrati destinaciju koju će uvrstiti u ljetni red letenja za iduću godinu, Herceg je pozvao građane da i svojim glasovima podupru dolazak Eurowingsa u Mostar.

Također je za najavio sastanak s predstavnicima Ministarstva prometa i veza Republike Hrvatske na kojem će, uz ostalo, biti govora o mogućoj uspostavi leta između Mostara i Zagreba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti