Hidria akademija znanja

20.05.2010. 14:46 / Izvor: eKapija.ba
Hidria akademija znanja

Sa ciljem da ostvarimo što bolji kontakt sa poslovnim partnerima, korporacija Hidria svake godine organizira seminare za projektante i montažere opreme za grijanje, hlađenje i ventiliranje. Seminari su sastavni dio Hidriine akademije znanja gdje se učesnicima predstavljaju novosti iz proizvodnog programa.

Kako nam je saopćeno je iz ove kompanije, Hidria je i ove godine, u periodu od 07.05. – 14.05.2010. organizirala seminare na Kosovu, u Crnoj Gori i u Bosni i Hercegovini.

"Bili su to izuzetno dobro posjećeni seminari. U okviru razgovora, naši poslovni partneri su istakli da cijene naš trud i žele nastaviti saradnju. Hidria će i dalje činiti sve kako bismo opravdali povjerenje naših poslovnih partnera", rečeno je za eKapija.ba

Inače, korporacija Hidria se ubraja među vodeće evropske proizvođeče opreme za grijanje, hlađenje i ventiliranje. Poslovni uspjeh korporacije temelji se na znanju i kompetentnosti Hidriinih stručnjaka, intenzivnim ulaganjima u visoke tehnologije i vlastitoj inovacijskoj djelatnosti te odgovornoj i uređenoj saradnji sa poslovnim partnerima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti