Interšped servisira zbirni transport u Evropi

29.04.2010. 16:14 / Izvor: eKapija.ba
Interšped servisira zbirni transport u Evropi

Interšped d.d. Sarajevo, članica Evropske mreže partnera u zbirnom transportu, potpisao je memorandum o saradnji sa najvećom logističkom kompanijom "Dachser" u servisiranju zbirnog transporta u Evropi, odnosno u transportu i dostavi zbirnih pošiljaka iz cijele Evrope, kao i iz BiH prema Evropskim destinacijama.

Naime, Dachser- Intelligent Logistic je vodeći Evropski logistički provider u zbirnom transportu.

Transport pomenutih pošiljaka će se vršiti dva do tri puta sedmično u i iz Evrope, a dostava u BiH će biti u roku od 48 sati, po povoljnim i konkurentnim cijenama.

Transport zbirnih pošiljaka se vrši u: Austriju, Njemačku, Bugarsku, Rumuniju, Poljsku, Češku, Slovačku, Latviju, Litvaniju, Mađarsku, Italiju, Hrvatsku i Sloveniju, kao i ostale zemlje Evrope.

"Ovim partnerstvom nudimo door to door delivery uslugu našim komitentima uz usluge carinjenja u roku 48h. Ovom uslugom Interšped d.d. Sarajevo postaje vodeći servis u dostavi i razvozu zbirnih pošiljka u i iz BiH i samim tim svojim sadašnjim i budućim komitentima osigurava kvalitetnu i povoljnu uslugu", saopćeno je iz Interšpeda za eKapija.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti