Vijesti

Otprema i drugog broda za Libiju u organizaciji logističke firme "Interšped" Sarajevo

25.06.2009. 11:11 / Izvor: eKapija.ba

Nakon otpreme prvog, 25. juna 2009. godine se otprema i drugi brod za kompaniju Širbegović (građevinske mašine, kranovi i druga oprema) i mašine i prikolice za Bihaćku kompaniju DI&DE Delić.

Prvi brod sa konstrukcijom za izgradnju olimpijskih sala u Misurati, stigao je i iskrcan u rekordnom vremenu od 4 dana u luku Misurata, na obostrano zadovoljstvo kompanije Širbegović i logističke kompanije Interšped d.d. Sarajevo.

Interšped ima već najavu od menagmenta "Širbegović group" za naredni, dosada najveći brod za otpremu početkom mjeseca jula 2009. godine.

Interšped i ovog puta poziva sve zainteresovane kompanije iz Bosne i Hercegovine ukoliko su zainteresovani za ovakav vid saradnje, otpreme roba za Libiju, da se oglase.

Uglavnom se radi o otpremi generalnih tereta s tim da postoji mogućnost utovara roba u 10-15 kontejnera, navodi se u saopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti