Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Sa Promotimom budite primijećeni na društvenim mrežama

31.05.2018. 15:41 / Izvor: Akta.ba

Svi mi imamo svoju priču - ko smo, šta smo i šta želimo uraditi? Svaki čovjek, ali i svaki brend je priča za sebe. Promotim ima znanje i alat da ispriča svijetu vašu priču.

U njihovom timu rade stručnjaci za sve prisutniji social media marketing. Više nije dovoljno da samo imate Facebook stranicu ili Twitter profil, potrebno je da vaše prisustvo na društvenim mrežama bude pažljivo osmišljeno i vođeno, ne čekajući da vas ciljna skupina primijeti, već privlačeći ciljnu skupinu proaktivno djelujući.

Svojim dugogodišnim iskustvom u novinarstvu, prodaji i marketingu garantiraju kvalitetna idejna rješenja putem kojih će te biti primijećeni na društvenim mrežama. Targetirati ciljnu skupinu, privući je, podići populamost, osmisliti, primijeniti i vrednovati strategije na društvenim mrežama, mogu samo Ijudi kojima su društvene mreže svakodnevnl posao, izazov i ljubav. Upravo taj dio Promotima može pomoći jačanju i razvoju vašeg brenda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti