Top Meblo Home Info: Koju boju izabrati za Vašu sobu?

07.04.2010. 13:51 / Izvor: eKapija.ba
Top Meblo Home Info: Koju boju izabrati za Vašu sobu?

I ovoga puta smo tu zbog Vas, pogledajte naše današnje online izdanje Top Meblo Home Infa. Naučit ćete nešto novo o uređenju prostora, i odvest ćemo Vas do prodajnog salona Top Meblo, te preporučiti komade namještaja koji možda baš nedostaju u Vašem stambenom prostoru.

Prilikom odabira boje važno je da znate da su primarne boje plava, crvena i žuta, i da one jedine nisu nastale miješanjem drugih boja. Sekundarne boje su nastale od primarnih boja i to: narandžasta – spoj crvene i žute, zelena – spoj plave i žute, a ljubičasta – spoj plave i crvene. Takozvana "temperatura" boje zavisi od njene pozicije na spektru boja. Plava, zelena i ljubičasta definišu se kao hladne, dok su crvena, narandžasta i žuta tople boje.

Boja sa kojom ne možete pogriješiti jer je veoma elegantna i osvježavajuća je bijela. Preporučuje se za svaku sobu, a idealna je za kuhinju, jer stvara osjećaj čistoće. Bijela boja daje osjećaj mira i opuštenosti.

Ako tražite boju sobe idealnu za odmaranje, birajte zelenu, jer je boja prirode – mirna i dinamična u isto vrijeme. Ova boja unosi harmoniju u Vaš dom, a ima izuzetno jak utjecaj na svježinu mentalnog potencijala.

Ovoga puta Vašoj pažnji preporučujemo dnevni boravak Uran. Ukoliko želite da učinite ugodnim mjesto u kojem boravite najveći dio vremena, pravi izbor za Vas je upravo ova konstrukcija koja je urađena od najkvalitetnije oplemenjene iverice sa odličnom završnom obradom.

Vrata elemenata ovog dnevnog boravka od medijapana urađena su u visokom sjaju, a debljina iverice na glavnim ojačanjima iznosi 4 cm. Dnevni boravak Uran se izrađuje u kombinacijama wenge – bijelo i orah – crno. Uživajte u komforu dnevnog boravka Uran.

Za ovu ponudu izdvajamo još nekoliko proizvoda, kao što su kožne stolice "Sammy" i "Rudi" koje su snižene za 45% i sada koštaju samo 89,00, odnosno 85,00 KM, te stolica "Annabel" koju sada možete nabaviti za 48,00 KM, što je 47% niže u odnosu na prijašnju cijenu.

Posjetite nas petkom, subotom i nedjeljom za najpovoljniju kupnju ikada! Osjetite draž kupovine po nevjerovatno sniženim cijenama u Top Meblo vikend akciji!

Magazin posvećen uređenju enterijera Top Meblo HOMEinfo pratite svaki radni dan u okviru programa NTV Hayat u 17.30 h, čitajte u Dnevnom avazu svake srijede u okviru sedmičnog priloga Porodica i zdravlje, slušajte na talasima Radija Stari Grad subotom u okrivu emisije RSG Tour, te pratite putem portala Sarajevo-x.com i eKapija.ba.

Posjetite web stranicu www.top-meblo.ba za više informacija. Klikom ovdje postanite član Facebook grupe Top Meblo HOMEinfo i obezbjedite sebi priliku za nevjerovatne popuste prilikom kupovine, ali i brojne vrijedne nagrade!

Emisiju Top MebloHOME možete pogledati i na YouTube-u OVDJE

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti