Konzum za svoje kupce upriličio druženje sa Željkom Joksimovićem

20.08.2015. 10:31 / Izvor: Akta.ba

Konzum d.o.o. Sarajevo upriličio je jučer u Banjoj Luci druženje sa Željkom Joksimovićem, jednim od najpopularnijih muzičara u regionu, te promociju njegovog novog CD-a.

Konzum d.o.o. Sarajevo upriličio je jučer u Banjoj Luci druženje sa Željkom Joksimovićem, jednim od najpopularnijih muzičara u regionu, te promociju njegovog novog CD-a. U Super Konzum prodavnici, u Aleji Svetog Save 69, okupio se veliki broj predstavnika medija, ali i fanova koji su željeli prisustvovati ovom ekskluzivnom događaju, fotografisati se sa svojim muzičkim idolom, te dobiti autogram.

Jučerašnje druženje i promocija novog CD-a, najtraženijeg muzičkog izdanja u ovoj godini, održano je u fantastičnoj atmosferi, te je bilo odličan uvod u veliki solistički koncert Žejlka Joksimovića u Banja Luci. Zbog  vremenskih neprilika i najavljene kiše,  koncert  će umjesto u četvrtak, 20.08. biti održan u petak, 21.08. u istom terminu na Gradskom stadionu Banja Luka. 

"Zaista nam je velika čast ugostiti jednu estradnu zvijezdu kakva je Željko Joksimović. Od 10. augusta njegov novi album dostupan je ekskluzivno samo u Konzum prodavnicama širom naše zemlje po senzacionalnoj cijeni od 4,95 KM. Moram naglasiti da je do sada zabilježena velika potražnja za novim albumom ove muzičke ikone. Drago nam je što smo ostvarili saradnju s Joksimovićem, te na taj način još jednom pokazali da Konzum podržava umjetnost i umjetnike u Banjoj Luci, ali i cijeloj BiH", naglasila je Sanda Mešinović, rukovoditeljica Marketinga Konzuma za regiju BL.

Kako bi cijenjenim kupcima osigurao prisustvo na veličanstvenom koncertu, Konzum je jučer za njih priredio i veliko iznenađenje. Naime, prvih 20 kupaca koji su u banjalučkim Super Konzum prodavnicama, u Aleji Svetog Save 69 i Jovana Dučića 50, obavili kupovinu u iznosu višem od 30 KM na poklon su dobili ulaznice za koncert i najpoželjniju majicu ovog ljeta s natpisom "Ovom Majicom Volim",  od čije prodaje u Super i Maxi Konzum prodavnicama se izdvajaju sredstva za mjesečnu užinu za 1.100 đaka iz BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza