Auto, moto i nautika

Adrenalin je zajamčen sa BMW-om M4 Coupé

28.02.2019 08:45:48 / Izvor: Akta.ba

Sportaš visokih performansi za ceste i staze, za savršena kontrolirana kočenja, zavoje pri velikom brzinama i dugim ravnim dijelovima između. Za adrenalinska iskustva vožnje, kada ruke obuhvate volan s prstima na gotovo kako bi mijenjale tipke mijenjača. Vozač u M sportskim sjedalima postaje jedno s vozilom. Sportski automobil predodređen za postavljanje puls utrka - BMW M4 Coupe.

Uzbudljiv dizajn

Bezuvjetnog sportskog duha, s dinamičnim dizajnom i opipljiv intenzitetom koji je bez premca na cesti. Impresivan prednji dio s velikim ulazima za zrak najavljuje ogromnu snagu BMW-a M4 Coupé, kao i izražajni aluminijski lakometalni kotači i mišićava stražnja strana.

BMW M4 Coupé je prošao stotine testova na stazi kako bi izoštrio brojne inovacije proizašle iz motorističkog sporta do sazrijevanja proizvodnje. Rezultat je više nego impresivan: koncentrirana snaga s ubrzanjem koje oduzima dah susreće izuzetno okretnu i visoku preciznost upravljanja. U bilo kojoj situaciji vožnje. Na svakoj površini. Zajamčena injekcija adrenalina je uključena - zajedno sa poznatim osmijehom.

Potrošnja goriva i emisije CO2

Brojke u zagradama odnose se na vozila s sedam-stupanjskim M mjenjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva i ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO2 novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodič za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju električne energije novih automobila"), koji je dostupan bez naknade na svim prodajnim mjestima, od Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT),Hellmuth-Hirth-Str.1,73760 Ostfildern-Scharnhausen te preko poveznice http://www.dat.de.

Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu dio ponude; oni su namijenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tijekom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.

BMW M4 Coupe pronađite u Autocentru Tomić u Mostaru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika