al
BLICNET AKCIJA: Poklon bon do 360 KM!

Predstavljamo

BLICNET AKCIJA: Poklon bon do 360 KM!

05.11.2018 14:34:56 / Izvor: Akta.ba

Gledajte omiljene programske sadržaje na više televizora u svojoj kući ili stanu bez dodatne naknade! Uz uslugu Blicnet digitalne televizije (DTV) dobijate gratis opremu i pretplatu za osnovni paket TV kanala na do tri televizora! Uz to iskoristite i poklon bon do 360 KM za korištenje naših usluga.

Korisnički ugovor se zaključuje na 24 mjeseca, što znači da su priključci i oprema za gledanje digitalne televizije dostupni naredne dvije godine bez naknade.

Nakon isteka 24 mjeseca naknada za drugi i treći televizijski priključak obračunava se po cjenovniku.

Blicnet postojeći korisnici i dalje po posebnim pogodnostima mogu dodati svom paketu nove usluge i takođe iskoristiti gratis do tri priključka za DTV.

Za više informacija pozovite besplatni info broj 0800 30 600 ili posjetite Blicnet prodajna mjesta.

Navedeni iznos poklon bona je sa PDV-om.

Napomena: Korisnik dobija gratis priključke i opremu (STB, CA modul i kartica za dekodiranje) na do 3 televizora za televizore koji se nalaze u jednoj stambenoj jedinici (u kući ili u stanu) i koje ovlaštena lica Blicneta prilikom instalacije zateknu u objektu. Gratis priključci se ne odnose na televizore koji se nalaze u posebnim stambenim objektima: dvorišni objekti, odvojene stambene jedinice na spratovima u kućama, podstanarske jedinice i sl. Takođe, nakon izvršene instalacije ne mogu se naknadno potraživati novi priključci po akcijskim uslovima već se naplaćuju po važećem cjenovniku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo