al
BMW M3 Limuzina vrhunski sportaš van trkaće staze

Auto, moto i nautika

BMW M3 Limuzina vrhunski sportaš van trkaće staze

06.12.2019 08:51:56 / Izvor: Akta.ba

Beskompromisni sportski automobil visokih performansi s četiri vrata, koji oduzima dah. S nizom tehničkih inovacija inspiriranih motorističkim sportom. Za još veću dinamiku i još agilnije rukovanje. Za trenutke vožnje nabijene adrenalinom u kojima jedna stvar odmah postaje jasna: ovo je postavljanje osobnih rekorda - BMW M3 Limuzina.

Dinamičan dizajn

BMW M3 Limuzina: izuzetno sportski automobil, s ikonskom prisutnošću i kapacitetom performansi zahvaljujući učinkovitoj dinamici. Svaki element dizajna, od velikih ulaza za zrak i izražajnih lakometalnih kotača do sportskog stražnjeg dijela, ističe silnu snagu ovog sportskog automobila visokih performansi.

Sportske linije

Pogled sa strane BMW-a M3 kombinira DNK sportskog automobila visokih performansi sa svakodnevnom prikladnosti limuzine s četiri vrata.

Moćan prednji dio

Prednji kraj koji ubada s visokim crnim sjajem dvostruke rešetke s M3 oznakom i veliki usisnici zraka su naglašeni LED prednjim svjetlima s preciznim obrubima. Njihov filigranski dizajn i impresivan sjaj jamče samouvjerenu prisiutnost tijekom dana te savršeno osvjetljavaju cestu ispred vas noću.

Izražajan stražnji kraj

Stražnji pogled sa svojim širokim gazom stvara trajan dojam. Stražnja LED svjetla progresivnog dizajna naglašavaju odlučni stav, kao i široke sportske gume visokih performansi. M stražnji spojler povećava silu za smanjenje aerodinamike. M difuzor i kutne M dvostruke ispušne cijevi savršeno se uklapaju u stražnju masku s karakterističnim izlazima za zrak.

Aerodinamični elementi

Kroz dva okomita otvora za "zračnu zavjesu" i M škržne elemente na obje strane s integralnim elementima "škrga" smanjuje se aerodinamički otpor oko kučišta kotača. Za optimalno aerodinamičke performanse i, slučajno, za povećan broj otkucaja srca.

Ekskluzivan karbonski krov

Kao dio inteligentnog laganog koncepta gradnje BMW-a, karbonski krov izrađen od ojačane plastike od karbonskih vlakana (CFRP) pomaže u smanjenju težine vozila, pomicanju težišta automobila prema dolje. To dovodi do povećanja agilnosti i dinamike prilikom ulaska u zavoje, ubrzanja i kočenja.

Potpuna LED svjetla

U stražnjim svjetlima se također rasvjetne funkcije izvode isključivo pomoću svjetlećih dioda. Njihova produženi L-oblik s dizajnom kontinuirane rasvjete tvori fluidan prijelaz s poklopcem prtljažnika, ističući prepoznatljiv stil stražnjeg kraja.

Potrošnja goriva i emisije CO2

Brojke u zagradama odnose se na vozila s sedam-stupanjskim M mjenjačem i dvostrukom spojkom uz opciju Drivelogic.

Rezultati EU ciklusa ispitivanja i potrošnja goriva i ovise o odabranom formatu guma. Ilustrirani modeli uključuju dodatnu opremu.

Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te nisu dio ponude; oni su namijenjeni samo kao osnova za uspoređivanje različitih tipova vozila. Emisije CO2 koje nastaju tijekom proizvodnje i pružanja goriva ili drugih izvora energije zanemaruju se prilikom određivanja emisija CO2 u skladu uz Direktivom 199/94/EK.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika