al

Auto, moto i nautika

BMW X6 zajamčeno privlači pozornost

05.10.2018 09:22:52 / Izvor: Akta.ba

Velika snaga i sportski izgled. Sa stavom X modela i sportskim duhom kupea, BMW X6 prelazi sve granice. Njegovi su motori BMW TwinPower Turbo moćna mješavina dinamike i učinkovitosti, a BMW xDrive pomaže da se raspoloživa snaga prenese na podlogu. Posebno dizajnirani paketi opreme poput Pure Extravagance i vrhunski materijali karakteristika su vozila koje se uvijek nalazi u središtu pozornosti, ali je istodobno nevjerojatno praktično.

Vrijeme je da preuzmete kontrolu: BMW X6 načinjen je za pokret. Energični, prema naprijed usmjereni obrisi stvaraju nezaustavljiv dojam dinamike i svrhovitosti. Široki bokovi i čvrst stav zrcale X nasljeđe, a kupeovska linija krova ističe prepoznatljiv sportski karakter BMW-a X6. Riječ je o kombinaciji koja taj SAV čini uistinu jedinstvenim.

VANJSKI DIZAJN

Širok. Mišićav. Dinamičan. BMW X6 objedinjuje čvrst stav X modela i kupeovski sportski duh. Prednji dio automobila s veliki otvorima za zrak upućuje na to kakva se snaga skriva iza njih. Velika, sportski oblikovana maska ističe sportski duh. U kombinaciji s dvostrukim prednjim svjetlima i daleko sa strane postavljenim maglenkama BMW X6 djeluje uistinu impozantno. Kad ga gledate s boka, odmah se prepoznaju sportski kupeovski obrisi, vizualno istaknuti plemenitim kromiranim okvirima prozora. Iz te je perspektive odmah vidljiv aktivni dizajnerski jezik modela BMW X6. Prvi se dio prepoznatljivog nabora proteže od snažno oblikovanih blatobrana sprijeda do ručica na stražnjim vratima. Drugi dio počinje na stražnjim blatobranima te se elegantno sužava na stražnjem dijelu vozila. Dinamična narav modela BMW X6 još je istaknutija na dojmljivo širokome stražnjem dijelu vozila, gdje njegov čvrst stav naglašavaju vodoravne linije. BMW X6 spreman je za sobom ostaviti sve.

UNUTARNJI DIZAJN

Jasne strukture. Ekskluzivan sportski duh. Visokokvalitetna izrada. Unutrašnjost BMW-a X6 promišljena je do posljednjeg detalja. U tipičnom BMW-ovu stilu, kokpit je potpuno okrenut vozaču koji zbog povišenog položaja sjedenja ima izvanredan pregled nad zbivanjima na cesti. Sportski oblikovana sjedala dobro drže tijelo u brzoj vožnji zavojima.

Kupeovski obrisi i ugodan dizajn unutrašnjosti u svakom trenutku nude osjećaj vrhunske udobnosti za sve putnike. Izmjena svijetlih i tamnih unutarnjih površina stvara snažne kontraste, a vrhunski materijali i standardne kožnate presvlake šalju jasnu poruku: najvažnije je savršenstvo.

MATERIJALI

Najvažnije obilježje kožnatih presvlaka te obloga i ukrasnih letvica u unutrašnjosti BMW-a X6 je vrhunska kakvoća materijala i izrade. Dostupan je niz izražajnih kombinacija boja. Jedna je opcija crna meka napa koža na gornjem dijelu instrumentne ploče u crnoj/smeđoj kombinaciji paketa opreme Pure Extravagance koju odlikuju kontrastni smeđi šavovi. Donji je dio smeđe boje Cognac. Paket M Sport, među ostalim, nudi kombinaciju crne kože i alkantare s ukrasnim aluminijskim letvicama 'Hexagon'. Na raspolaganju je i koža 'Dakota' različitih boja, a osobito privlačne naglaske nudi kombinacija koraljnocrvenih obloga s kontrastnim crnim prošivima i ukrasnim brušenim aluminijskim letvicama.

DIZAJN LED SVJETALA

Po želji se BMW X6 može naručiti s kompletom LED svjetala izvana – od prednjih svjetala i maglenki do stražnjih svjetala.

BMW X6 potražite u prodajnom salonu Autocentar Tomić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika