al
Januar na moja TV

Tehno kutak

Januar na moja TV

03.01.2019 13:50:01 / Izvor: Akta.ba

U nastavku pogledajte koji vas zanimljivi filmski i serijski naslovi očekuju u mjesecu januaru na Fox, Fox Crime, Fox Movies, i Fox Life kanalima u okviru moja TV.

FOX LIFE

Uvod u anatomiju 

Od 3. januara, četvrtkom u 21:00

PREMIJERA

Dobitnik Zlatnog globusa 2007. godine za najbolju dramsku seriju i višestruko nominovana za nagradu Emi, serija “Uvod u anatomiju” smatra se jednim od najboljih televizijskih ostvarenja našeg vremena. Medicinska drama, sada u 15. sezoni, prati Meredit Grej i njen doktorski tim bolnice „Grey Sloan Memorial“, dok svakodnevno donose odluke koje se tiču života i smrti. Povremeno traže utjehu jedni od drugih, a nekad njihovi odnosi prelaze granice prijateljskih. Zajedno će otkriti da ni medicina ni veze nisu crno-bijeli.

To smo mi 

Od 9. januara, srijedom u 22:00

PREMIJERA

Svako ima porodicu, a svaka porodica ima svoju priču. „To smo mi“ je hronika porodice Pirson kroz decenije: od 1980-tih godina prošlog vijeka, kada su Džek i Rebeka bili mladi roditelji, do vremena njihove djece, Kevina, Kejt i Rendala, 38-godišnjaka, koji traže ljubav i smisao u današnjem vremenu. Ova životna drama sa elementima komedije otkriva kako i najmanji događaji u našim životima mogu da utiču na to ko ćemo postati, i kako bliskost koju gradimo može da prevaziđe vrijeme, daljinu, pa čak i smrt. 

Vatrogasna stanica 19 

Od 10. januara, četvrtkom u 22:00

PREMIJERA

“Vatrogasna stanica 19” prati grupu neustrašivih vatrogasaca u Sijetlu, koji rizikuju svoje živote i svoja srca. Najnovija serija producenata ostvarenja poput serija “Uvod u anatomiju”, “Skandal” i “Kako se izvući sa ubistvom” daje uvid u težak, emotivan i ponekada srceparajući svijet najhrabrije gradske hitne službe. 

Specijalizant 

Od 15. januara, utorkom u 22:00

PREMIJERA

I u drugoj sezoni, „Specijalizant“ nastavlja da podiže zavjese i otkriva istinu skrivenu iza bolničkih zavjesa. Provokativna medicinska drama prati grupu doktora bolnice „Chastain Memoria“ dok se svakodnevno sreću sa ličnim i profesionalnim preprekama.

Sljedeći top-model Amerike 

Od 7. januara, radnim danima u 15:15

PREMIJERA

Svake nedjelje, sljedeći top-model Amerike nada se da će osvojiti nagradu kompanija Next Model Management, GUESS i magazina Nylon, čime će započeti svoju blistavu karijeru. Pobjednik serijala osvaja nacionalnu GUESS reklamnu kampanju vrijednu 100,000 USD, intervju u magazinu Nylon i ugovor sa agencijom Next Model Management.

Sljedeći top-model Amerike 

Od 29. januara, radnim danima u 15:15

PREMIJERA

Nova sezona serijala „Sljedeći top-model Amerike“ vraća se na mjesto gde je sve počelo, Njujork, gdje će se 28 modela boriti za ulaz u finale. Novi domaćin je Rita Ora, a sa njom dolazi i novi modni tim. Čim dočeka djevojke, postaviće im prvi izazov, susret sa slavnim dizajnerima, Lakin Smit i Filipom Plajnom. Tokom prvog susreta, sudije će ocjenjivati ko ima stav i ličnost za modni svijet. Odatle, 14 djevojaka koje su prošle u finalni izbor odlazi na VIP događaj gde nastavljaju da se takmiče za titulu Američkog top modela.

Drugi pokušaj 

Ponedjeljkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Od Terija Eda Milera i Endrua V. Marlova, tvoraca i izvršnih producenata ABC-jeve serije “Kasl”, stiže detektivska serija koja prati Sem Svift (Rejčel Bilson), bivšu zvijezdu popularne policijske drame, čiji slom je emitovan javno, nakon čega je ona poslata na rehabilitaciju. Da bi povratila karijeru, uspijeva da ubijedi detektiva Edija Valetika (Edi Cibrijan) da ga prati na poslu. Namjera joj je da sa njim radi istraživanje za potencijalnu povratničku ulogu. Iako Ediju smeta to što mora da je čuva, poletna Sem koristi svoje veštine koje je naučila glumeći policajca i dokazuje da je veoma korisna.

FOX

Star Lija Danijelsa Od 16. januara, svake srijede u 22:00

PREMIJERA

Fenomenalna muzika i originalna izvođenja. Serija prati tri talentovane pjevačice koje očajnički žude za novim početkom i slavom na teškom putu do zvijezda kroz muzičku industriju.

Bezvremeni 

Svakog ponedjeljka u 22:00

NOVE EPIZODE

Druga sezona ove uzbudljive akcione avanture nastavlja se tamo gde je i stala. Putovanje kroz istoriju nastavlja se sa omiljenom ekipom koju čine: naučnik Rufus (Melkom Beret), vojnik Vajot (Met Lanter) i profesorka historije Lusi (Ebigejl Spenser). Njihov zadatak je da spriječe uništenje svijeta. U ovoj sezoni, dobiće neočekivanog saveznika u pokušaju da unište Rajtenhaus. Rajtenhaus je organzacija koja želi da promijeni prošlost i izmijeni stvarnost. Lusina porodica član je Rajtenhausa već vijekovima. Pazeći da ne utiču na prošlost, posjećuju 1692, 1917, 1941, 1981. i mnoge druge godine. Upoznaćemo se sa ličnostima poput Marije Kiri, Hedi Lamar, Vilijama Rendolfa Hersta ali i sa mnogim drugim moćnim istorijskim ličnostima.

Imperija 

Srijedom u 22:00

NOVE EPIZODE

Moćna drama o porodičnoj dinastiji, smještena u glamurozan i ponekad opasan svet hiphopa. Emisija se vrti oko Porodice Lajon i njihove medijske kuće Empajer entertejnment. Fokus glavne priče serije nije toliko o repu i R&B-u, koliko o moći i dubokim porodičnim sukobima koji se odigravaju na itekako glamuroznoj pozornici. Originalnu muziku za seriju, producirao je čuveni Timbaland.

Nadareni 

Svakog četvrtka u 22:00

NOVE EPIZODE

Serija Nadareni, prikazuje emotivnu priču o paru iz predgrađa. Njihov život mijenja se iz korijena nakon što saznaju da njihova djeca imaju mutantske moći. Država ih progoni i oni su prisiljeni da bježe i traže pomoć od druge grupe odbjeglih mutanata. Borba za preživljavanje počinje. Radnja druge sezone nastavlja se nakon eksplozije u stanici u Atlanti. Članovi Instituta za mutante traže svoje prijatelje i porodicu koji su napustili Unutrašnji krug. Nakon što su ih pronašli u blizini Vašingtona, članovi Instituta za mutante moraju da se nose sa ekstremistima, i ljudskim i mutantskim, sve u namjeri da spriječe sukob.

FOX CRIME

Pod lažnom zastavom 

Od 7. januara, ponedjeljkom u 22:00

PREMIJERA

Žestoka eksplozija prekinuće ceremoniju otvaranja gasovoda između Izraela i Turske. Životi tri naizgled obične porodice više nikad neće biti isti. Naći će se usred oluje kada njihovi najbliži budu osumnjičeni za bombaški napad u kome je stradalo nekoliko zvaničnika, uključujući i ambasadora Turske.  

“Smrtonosni teroristički napad” naziv je koji su mediji dali ovom međunarodnom incidentu. Vlada, usljed nemogućnosti da ignoriše ovaj napad, tajno angažuje agente Mosada i Sin-Beta. Njihov zadatak je da otkriju da li se iza napada zaista krije Hezbolah.

Na početku se tri imena pojavljuju kao osumnjičeni – Anat, Amir i Dikla. Njih troje su prisustvovali inauguraciji, a nakon eksplozije misteriozno su nestali. Nema ih među mrtvima, ranjenima, a ni preživjelima. Njihove porodice sada su uvučene u vrtlog laži i i tajni. Ubrzo će njihovo iznenađenje otvoriti put sumnjama i nepovjerenju. Svi su pod sjenkom sumnje, a nema naznaka da će rješenje ove misterije pomoći da sve bude kao što je bilo.

Deset malih crnaca

Od 18. januara, petkom u 22:00

PREMIJERA

Mini-serija zasnovana na jednom od najprodavanijih romana svog vremena „Deset malih crnaca“ Agate Kristi. Radnja je smještena u 1939. godinu kada je Europa bila na ivici rata, a prati deset stranaca sumnjive prošlosti, smještenih na izolovanom Vojničkom ostrvu blizu Devona. Odsječeni su od kopna, ne znaju ko ih je zatočio, optuženi su za strašan zločin, a kad oni počnu da stradaju pod čudnim okolnostima, shvatiće da je ubica možda među njima. Ko će preživjeti? I ko je ubica?

Agata Rejzin 

Od 10. januara, četvrtkom u 22:00

PREMIJERA

Možda se iza seoske idile krije ubistvo? Ešli Džensen ponovo je sa nama u ulozi PR stručnjaka i amaterskog detektiva u drugoj sezoni serije o rješavanju misterija ubistava, zasnovanih na knjigama M.C. Biton. Na kraju prve sezone otkrivena su imena ubica Agatinog bivšeg muža, Agata se vratila sa očajnog puta na Kipar, a Džejms je dezertirao. Ponovo je sama u Karseliju.

Kopilad Picofalkonea 

Petkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Počeli su od nule u napuljskoj stanici Picofalkone. Otpustili su sve članove istražnog biroa nakon što su optuženi za korupciju. Sada je tu grupa detektiva, sa novim komesarom. Prvi slučaj im je ubistvo koje je izazvalo paniku u čitavom gradu.

Hudini i Dojl 

Utorkom u 22:00

NOVE EPIZODE

Hari Hudini, mađioničar, umjetnik bježanja i razotkrivač paranormalnog, udružuje se sa Arturom Konanom Dojlom, stvaraocem najpoznatijeg detektiva na planeti i zaljubljenikom u paranormalno, radi istraživanja paranormalnih zločina.

FOX MOVIES

BURLESKA: 1. januara u 22:00

Sinopsis: Ali (Kristina Agilera) je djevojka lijepog glasa iz malog grada koja bježi od teškog života u neizvjesnu budućnost i odlazi u Los Anđeles kako bi pratila svoje snove. Nakon što naiđe na Burleskin bar, veličanstveno, ali i siromašno pozorište koje prikazuje muzičke skečeve, Ali se zapošljava kao konobarica kod Tes (Šer), vlasnice i glavne zvijezde kluba. Izuzetni kostimi i smjela koreografija oduševljavaju mladu i naivnu devojku, koja postavlja sebi cilj da jednog dana nastupa tamo. Ali se sprijateljuje sa talentovanom plesačicom (Džulijen Hof), stiče neprijatelja u problematičnoj i ljubomornoj umjetnici (Kristen Bel) i zaljubljuje se u Džeka (Kam Džigandet), barmena i muzičara. Uz pomoć oštroumnog scenskog menadžera (Stenli Tuči) i zabavljača koji promoviše LGBT populaciju (Alan Kaming), Ali pronalazi svoj put od bara do pozornice. Njen spektakularan glas vraća Burleskinom baru staru slavu, sve dok se ne pojavi harizmatični preduzetnik (Erik Dejn) sa primamljivom ponudom.

SPAJDERMEN: 4. januara u 22:00

Sinopsis: Nakon što prosječnog tinejdžera Pitera Parkera slučajno ujede pauk, on postaje izvanredni superheroj. Nakon ubistva svog strica tokom pljačke, Piter se zavjetuje da će koristiti svoje moći kako bi ga osvetio. “Spajdermen” se bori protiv kriminala i dolazi u sukob sa opakim superherojem “Zelenim Goblinom.”

SPAJDERMEN 2: 5. januara u 22:00

Sinopsis: Nastavljaju se avanture Pitera Parkera, poznatijeg kao Spajdermen. Ovog puta, on se bori protiv zlog doktora Ota Oktavijusa, koji se krije iza imena Dok Oks.

SPAJDERMEN 3: 6. januara u 22:00

Sinopsis: Spajdermen 3 ponovo okuplja glumačku i autorsku ekipu iz prva dva dijela i plete mrežu tajni, osvete, ljubavi i oproštaja koji će gledaocima širom svijeta donijeti fantastičan triler. U Spajdermenu 3, filmu zasnovanom na legendarnoj strip seriji, Piter Parker konačno je uspio da postigne ravnotežu između ljubavi prema Meri Džejn i obaveza superheroja. Ali na pomolu je nova oluja. Kada se njegovo odijelo Spajdermena iznenada promijeni, postane crno i uveća njegove moći, mijenja se i Piter. Pod uticajem odijela, Piter postaje preterano samouvjeren i sujetan i počinje da zapostavlja one koji mu najviše znače. Dok dva do sada najstrašnija zločinca, Sendmen i Venom, stiču nevjerovatnu moć i žeđ za osvetom, Piterova najveća bitka je ona unutar njega samog. Spajdermen će morati ponovo da otkrije samilost koja ga čini onim što jeste: herojem. 

ČUDESNI SPAJDERMEN: 7. januara u 22:00

Sinopsis: “Čudesni Spajdermen” je priča o običnom tinejdžeru, Piteru Parkeru, koga su roditelji ostavili kao malog i koji je odrastao sa stricem Benom i strinom Mej. Kao i većina tinejdžera, i Piter pokušava da shvati ko je i kako je postao osoba kakva je danas. Piter pokušava i da pronađe način da se dopadne svojoj srednjoškolskoj ljubavi, Gven Stejsi, i njih dvoje se zajedno bore s ljubavlju, posvećenošću i tajnama. Kad Piter pronađe tajanstveni kofer koji je pripadao njegovom ocu, pokušava da shvati zašto su njegovi roditelji nestali. Trag ga vodi do Oskorpa i laboratorije doktora Kurta Konorsa, nekadašnjeg očevog partnera. Dok se Spajdermen suočava sa Konorsovim alter egom Gušterom, Piter će donijeti važnu životnu odluku u vezi sa korištenjem svojih moći i oblikovanjem svoje sudbine kako bi postao junak.  

SPECIJALCI: 12. januara u 22:00

Sinopsis: Film je inspirisan hit serijom iz 1970-tih godina prošloga vijeka. Kolin Farel je u ulozi Džima Strita, bivšeg člana S.W.A.T. jedinice, koji je izbačen iz tima nakon kontroverzne odluke koju je donio za vrijeme sprječavanja pljačke i otmice. Dobija priliku za iskupljenje kada je naredniku tima Denu Hondu Harelsonu (Semjuel L. Džekson) dat zadatak da regrutuje i obuči pet vrhunskih policajaca za novu S.W.A.T. jedinicu. Ostali članovi tima su Dikon Dik Kej (Džejms Tod Smit poznatiji kao L Kul Džej), Kris Sančez (Mišel Rodrigez) i Majkl Bokser (Brajan Van Holt). Nakon nekoliko nedjelja zahtjevnih treninga, novi S.W.A.T. tim kreće u akciju kada zloglasni trgovac drogom, lord (Olivije Martinez), odvažno ponudi 100 miliona dolara nagrade onome ko ga oslobodi policije.

SPECIJALNA JEDINICA 2: 13. januara u 22:00

Sinopsis: Poručnik policije Los Anđelesa Pol Katler odlazi u Detroit na zadatak kako bi trenirao novi S.W.A.T. tim. Naći će se na udaru zlog genija koga štiti vlada.

HADSON HOK: 19. januara u 22:00

Sinopsis: Čuveni provalnik Hadson Hok nakon deset godina izlazi iz zatvora i jedino što želi je da uživa u slobodi. Njegov plan kvari pojava bizarnog bogataškog para. Mejflauerovi (Ričard E. Grant i Sandra Bernhard) ucjenjuju Hadsona: ukoliko ne ukrade tri umjetnička djela Leonarda da Vinčija, ubiće njegovog najboljeg prijatelja, Tomija (Deni Ajelo). Hok ne zna istorijski značaj ovih dijela, a ne zna ni šta da radi sa zanosnom i misterioznom Anom Baralji (Endi Mekdauel). Prerušena u časnu sestru, mogla bi da radi za CIA, Vatikan ili Mejflauerove. Hadsonu Hoku ne preostaje ništa drugo nego da okonča zlobni plan Mejflauerovih, izvuče Tomija iz opasnosti, uživa sa Anom, a možda i da spasi svijet.

KUMA KOKAINA: 20. januara u 22:00

Sinopsis: Radnja filma zasnovana je na životu kokainske kraljice Griselde Blanko, pionira u prodaji kokaina u Majamiju. Griselda je sa 17 godina ušla sa lažnim pasošom i prvim mužem u SAD. Dok je živjela u Kvinsu sa tri sina, krenula je u posao sa lokalnim narko-dilerima, omađijana novcem svijeta droge. Prelazak u Majami doveo je do širenja njenog carstva i smrti drugog muža Alberta, čime je dobila nadimak Crna udovica. Zbog surovosti koju je upotrebljavala protiv svojih rivala, nekoliko puta na nju su pokušavani atentati. Kako bi zaštitila svog najmlađeg sina, preselila se u Kaliforniju gde ju je uhapsila DEA i osudila na 10 godina zatvora. Slučaj protiv Griselde je propao, a ona je deportovana u Kolumbiju gde je na kraju ubijena 2012. godine.   

GODINA PRVA: 26. januara u 22:00

Sinopsis: Komedija koja nam prikazuje avanture dvojice primitivnih lovaca. Nakon što je jeo sa Drveta znanja, seljanin i poznati neradnik Zed (Džek Blek) počinje da postavlja pitanja o smislu života. Njegovo novo prosvijetljenje ga dovodi u sukob sa ostalim stanovnicima sela, pa je prisiljen da pobjegne. U njegovom bjegstvu nerado mu se pridružuje i prijatelj Oh (Majkl Sera) koji je također protjeran. Zajedno kreću u potragu za odgovorima i tu počinje njihovo epsko putovanje.

TOTALNI OPOZIV: 27. januara u 22:00

Sinopsis: “Totalni opoziv” je akcioni triler o stvarnosti i uspomenama, ponovo inspirisan čuvenom kratkom pričom “Mi se možemo sjetiti za tebe na veliko” Filipa K. Dika. Savezne države Euromerika i Novi Šangaj otimaju se za prevlast, a radnik u fabrici počinje da sumnja da je špijun, iako ni sam nije siguran na čijoj strani se nalazi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak