al

Auto, moto i nautika

Novi BMW serije 5 limuzina (FOTO)

14.09.2020 09:23:30 / Izvor: Akta.ba

BMW serije 5 limuzina je prava sportska limuzina. Već na prvi pogled odaje dojam stilskog atletizma koji se posebno izražava u dinamičnoj silueti i smanjenom dizajnerskom jeziku. Čiste površine i precizne konture daju elegantnom vanjskom izlgedu modernu, tehničku atmosferu. Elegantna i funkcionalna unutrašnjost upotpunjava inovativne ambicije vozila s tehnologijama usmjerenim u budućnost i sportskim značajkama. U kombinaciji s impresivnom voznom dinamikom i inovativnim tehnologijama, BMW serije 5 limuzina pruža udobnost, samopouzdanje i iznad svega vrhunsku razinu užitaka u vožnji na kratkim i dugim putovanjima.

Izuzetni dizajn ističe se u vanjštini i unutrašnjosti

BMW serije 5 limuzina vodi sportsku i samopouzdanu razinu do sljedeće moguće razine - prije svega zahvaljujući tipičnim BMW proporcijama kao što su dugački međuosovinski razmak, prošireni poklopac motora i fluidna linija krova. Precizne konture pružaju fascinantan kontrast prostranim, smanjenim površinama, stvarajući moderan, puristički izgled. Konkretno, BMW rešetka bubrega i BMW Laserlight daju prednjem dijelu dinamičan i inovativan karakter. Prednja svjetla su besprijekorno povezana s rešetkom, što dodatno podvlači širinu vozila i stvara izuzetnu eleganciju i prisutnost koja se održava sve do stražnjih ispušnih cijevi. Rezultat je stilska, ali istovremeno sportska slika.

Potrošnja goriva i emisije CO2

BMW 530e limuzina:

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 1.8–1.6
CO2 emisije u g/km (kombinirane): 40–36

Inovativni i efikasni Plug-in hibrid BMW serije 5 limuzina

Moderan sportaš u doba održivosti. BMW serije 5 limuzina plug-in hibrid inspirira zahvaljujući kombinaciji snažnog benzinskog motora, visokonaponske baterije i elektromotora BMW eDrive tehnologije koji nudi impresivne performanse uz istovremeno smanjenje potrošnje goriva i smanjenje emisije CO2. Pomoćnik za punjenje i inteligentno upravljanje energijom iz BMW ConnectedDrive pružaju vam podršku pri punjenju i smanjenju potrošnje energije. Istodobno, Connected Charging jamči dodatne pogodnosti za vozača.

Tehnologije pogona i šasije na prvi pogled

Više snage, više kontrole. Od posebno ekonomičnog 4-cilindarskog dizelskog motora do visoko okretnog karaktera i impresivnog momenta 6-cilindarskog benzinskog motora. BMW serije 5 limuzina pruža atletske performanse na svakom putovanju. Sa savršeno podešenim tehnologijama pogona i podvozja, poput prilagodljivog ovjesa, integriranog aktivnog upravljanja i inteligentnog xDrive sustava pogona na sve kotače, zagarantirani su optimalna snaga i maksimalno ugodno zadovoljstvo u vožnji.

Opcije dizajna u unutrašnjosti i vanjštini

BMW serije 5 limuzina inspirira svojim sportskim i modernim dizajnom. Oprema poput BMW Laserlight ili trapezoidne ispušne cijevi i LED stražnja svjetla podvlače dinamički i progresivni karakter vozila. U unutrašnjosti, značajke poput ambijentalnog svjetla ili kontrola s keramičkim okruženjem naglašavaju udobnost i eleganciju ovog poslovnog sportaša.

Digitalni servisi i inteligentni sustavi pomoći vozaču

U brzoj traci, usmjeren prema budućnosti: najsuvremeniji sustavi pomoći i mogućnosti povezivanja jamče maksimalnu razinu sigurnosti i udobnosti, dok inovativne poslovne i zabavne funkcionalnosti fasciniraju i informiraju. A zahvaljujući pametnim digitalnim uslugama, vi ostajete idealno povezani tijekom svog putovanja - bezbrižnom i opuštenom mobilnošću.

Dodatna oprema i poboljšanja za dizajn za BMW serije 5 limuzina

Svi BMW vozači standardno uživaju u vožnji. Originalni BMW dodaci postoje kako bi zadovoljili vaše posebne želje. Nudimo širok izbor pojedinačnih dodataka i dodataka koji u kvaliteti, dizajnu i performansama savršeno odgovaraju vašem BMW-u serije 5 limuzina vozilu i nude vam maksimalnu dodanu vrijednost - bez obzira na to što imate na umu.

Sve detaljnije informacije potražite na prodajnim mjestima Autocentar Tomić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika