al
Novi brend mobilnih uređaja realme u ponudi BH Telecoma

Tehno kutak

Novi brend mobilnih uređaja realme u ponudi BH Telecoma

22.07.2020 12:33:51 / Izvor: Akta.ba
BH Telecom je u svoju ponudu uvrstio najnoviji brend mobilnih uređaja, realme. Riječ je o relativno mladom brendu koji je osnovan 2018. godine. Njegovi osnivači su Sky Li, zamjenik predsjednika OPPO kompanije, te nekolicina mladih ljudi iz raznih država svijeta koji su imali veoma bogato iskustvo u industriji mobilnih uređaja.

U samo dvije godine postojanja realme je osvojio nevjerojatan broj korisnika, te se našao u Top 10 brendova mobilnih uređaja na cijelom svijetu. Razlog zbog kojeg je ovaj brend zaslužio toliku pažnju i interes korisnika jeste prepoznavanje onoga što krajnji kupci žele, a to su odlične hardverske specifikacije, atraktivan dizajn i ono što je najbolja karakteristika – razumna cijena uređaja u konačnoj prodaji.

realme brend je unazad nekoliko mjeseci aktivno prisutan na tržištu Europe, jer je jedan od strateških ciljeva brenda realme da se u što kraćem vremenskom periodu predstavi svojoj ciljanoj skupini, ali i pozicionira na EU tržištu. Ciljana skupina realme brenda su mladi, jer su ovi uređaji prevashodno namijenjeni njima. Mlađa populacija teži ka nezaboravnom iskustvu i zabavi uz najsavremenije trendove kada su mobilni uređaji u pitanju, što realme zasigurno i ispunjava.

U atraktivnim ponudama BH Telecoma možete izabrati svoj model i postati dio realme porodice.

Nagradni foto konkurs "Slikaj pravog/pravu sebe"

Svi pratioci BH Telecom Facebook stranice imaju priliku da do 31. jula 2020. godine učestvuju u foto konkursu. Najsretnija osoba koja ispuni postavljene zadatke iz pravilnika koji se nalazi na www.bhtelecom.ba ima mogućnost osvojiti realme 6 uređaj.

Nastavite pratiti ponudu realme uređaja u BH Telecomu.
 
BH Telecom, Moja priča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak