al
Novo: Moj Blicnet - Android mobilna aplikacija

Tehno kutak

Novo: Moj Blicnet - Android mobilna aplikacija

17.04.2020 09:35:53 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Blicnet je kreirala dodatnu on-line platformu za interakciju sa pretplatnicima rezidentalnih usluga (paketa za fizička lica). U novoj Android mobilnoj aplikaciji Moj Blicnet možeš se informisati o svom paketu, aktivirati dodatne usluge ili TV pakete. Aktivirati dostavu Blicnet računa na e-mail. Pregledati račune i uplate. Komunicirati sa korisničkim centrom, prijaviti smetnju ili platiti parking.

Sve informacije u Moj Blicnet aplikaciji prikazane su na jednostavan način. Zbog toga je korištenje aplikacije i kretanje kroz njene sadržaje veoma lako. U glavnom meniju nalazi se nekoliko kategorija među kojima “Pogledaj sve ponude”, “Korisnička zona”, “Računi i uplate”, “Parking”, itd, kao što je prikazano na ilustraciji.

Moj Blicnet aplikaciju preuzmite sa Google Playa. Aplikacija je besplatna i radi na svim Android uređajima. Nakon što instalirate aplikaciju na svoj uređaj potrebno je da se registrujete i prijavite.

Registrujete se uz pomoć bilo kojeg broja vašeg Blicnet računa, a prijavljujete se sa e-mail adresom ili brojem mobilnog telefona koji su evidentirani u bazi uz vaš paket usluga.

Sa novom aplikacijom povećali smo našu on-line dostupnost i protok informacija jer je sada sve na jednom mjestu. Aplikaciju smo krerirali u želji da smanjimo potrebu za dolaskom korisnika u poslovnice zbog epidemiološke situacije koja nas je zadesila. Ono što bi korisnici saznali dolaskom u prodajno mjesto mogu saznati i preko Moj Blicnet aplikacije.

Ostani kod kuće.

Komunicirajmo preko Moj Blicnet mobilne aplikacije!

U slučaju da ti je potrebna podrška u instalaciji i prijavi na aplikaciju pozovi besplatni korisnički broj 0800 30 600.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak