Partner MKF u izboru "Šampioni zaštite prirode"

Ekologija

Partner MKF u izboru "Šampioni zaštite prirode"

14.05.2021 11:52:06 / Izvor: Akta.ba

Centar za razvoj i podršku iz Tuzle, treći put zaredom, organizuje kampanju za izbor i dodjelu nagrada "Šampioni zaštite prirode, BiH Green Awards" 2021, gdje je jedan od nominiranih i MKF Partner.

Ove godine podrška projektu su pružili Ambasada Republike Češke, UNDP, GIZ, Federalno ministarstvo okoliša i turizma, Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine i Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske.

Ovom kampanjom promovišu se korisni, inovativni i kreativni pristupi očuvanju prirode i životne sredine u našoj zemlji. Nastoje se pronaći preduzeća, gradovi, općine/opštine, NVO-e, fondacije, škole, obdaništa, pojedinci, grupe građana i neformalne građanske inicijative, koji uspješno promovišu prave vrijednosti u oblasti zaštite prirode i životne sredine, i koji kao takvi mogu motivisati i druge.

"Ova nominacija je još jedna potvrda posvećenosti Partner MKF očuvanju prirode i životne sredine. Drago nam što smo prepoznati kao društveno odgovorna fondacija koja kroz svoj kreditni protfolio, ali i aktivnosti koje provodimo u zajednici, podstiče pozitivne promjene u društvu u domenu energetske efikasnosti i borbe protiv aerozagađenja, na čemu ćemo raditi i u budućnosti",  izjavio je Senad Sinanović, direktor MKF Partner.

Više informacija o svemu što radimo, našim pozitivnim poslovnim praksama, pročitajte OVDJE gdje se nalazi i upitnik za glasanje.

Glasajte i tako doprinesite da naš Partner MKF bude proglašen šampionom zaštite prirode!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ekologija