Podignite Addiko Blic gotovinski kredit, a Banka vam poklanja 2% kredita!

Finansije i konsalting

Podignite Addiko Blic gotovinski kredit, a Banka vam poklanja 2% kredita!

18.01.2021 14:07:32 / Izvor: Akta.ba

U Addiko banci vrijeme darivanja još uvijek traje. Svi klijenti, koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u periodu od 18. do 22. januara i isti im bude odobren, na poklon će dobiti ukupno 2% iznosa realizovanog kredita.

„I u ovu godinu ulazimo sa promotivnim akcijama kojima nagrađujemo naše klijente. Obzirom da je januar, zbog povećanje potrošnje u prethodnom periodu, mjesec kada ljudi imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima, odlučili smo se za opciju poklona ukupne vrijednosti 2% podignutog kredita, kako bismo dodatno pomogli njihovom kućnom budžetu“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.    

„Sve Addiko proizvode i usluge, kao i posebne prodajne akcije, kreiramo prema željama i potrebama naših klijenata. Zbog toga ćemo, kao i zbog interesovanja da naše posebne Addiko Red akcije traju duže, odmah u januaru realizovati prvi ovogodišnji Addiko Red Week, koji će trajati cijelu sedmicu“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Kao i tokom prethodnih Addiko Red Week akcija, aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit možete u najbližoj Addiko poslovnici, online - putem web stranice addiko.ba, pozivom Addiko kontakt centra, kao i na oficijelnoj Facebook stranici Addiko banaka u BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting