al
Produžena garancija 2+3 godine na usisivače sa posudom iz Rowente

Predstavljamo

Produžena garancija 2+3 godine na usisivače sa posudom iz Rowente

16.11.2020 07:51:17 / Izvor: Akta.ba

Potreban Vam je snažan i tih usisivač koji možete koristiti na svim površinama!?

Kupovinom usisivača sa posudom u periodu od 15.10.2020. do 31.12.2021.godine stičete pravo na produženu garanciju 2+3 godine na kupljeni aparat, putem online registracije na www.produzenagarancija.ba

Predstavljamo Vam kampanju "Produžene garancije 2 + 3 godine na usisivače sa posudom iz Rowente" sa produženjem postojeće 2-godišnje trgovačke garancije uz dodatne 3 godine, koje osigurava Rowenta. Produžena garancija od dodatne 3 godine odnosi se samo na određene modele Rowenta usisivača sa posudom, kupljenih u razdoblju 15.10.2020. do 31.12.2021.g. u maloprodajnim objektima i putem online prodaje sljedećih lanaca i njihovih partnera:  Domod, Techno Shop, Mercator, Bingo, Penny Plus, Tehno Mag, Mališić, Zeus, Robot, Kimtec i Comtrade, gdje je kupovina usisivača sa posudom registrirana online u roku od najkasnije 45 dana od dana kupovine na stranici www.produzenagarancija.ba

Modeli ROWENTA usisivača sa posudom uključenih u kampanju Produžene garancije za razdoblje od dodatne 3 godine, odnosi se na modele Rowenta usisivača sa posudom sa sljedećim referencama: RO76xx, RO72xx, RO48xx i RO37xx.

Za pomoć pri registraciji obratite se na mail info@produzenagarancija.ba ili pozivom na broj 081 920 003. Prilikom reklamacije, uz garanciju se obavezno prilaže i dokaz o kupovini (faktura, fiskalni račun).

Pratite njihovu facebook stranicu Rowenta BiH, kao i Instagram profil Rowenta BiH, kako biste pratili koja iznenađenja pripremaju za vjerne kupce, dok na web stranici www.rowenta.ba saznajte sve što vas je ikada zanimalo o Rowenta proizvodima.

SEB Development Sarajevo je ovlašteni zastupnik Rowente za BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo