al

Finansije i konsalting

Svjetski dan štednje u GRAWE poslovnicama širom BiH (Foto)

01.11.2019 13:50:29 / Izvor: Akta.ba

Povodom Svjetskog dana štednje, koji se obilježava 31.10., u okviru programa edukacije za najmlađe – „KONI tvoj oSIGURAN prijatelj“, GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je organizovalo kreativne radionice širom Bosne i Hercegovine.

GRAWE osiguranje kao društveno odgovorna kompanija, svjesna potreba informisanja javnosti o važnosti štednje,  mališanima kroz ovaj program jednostavno pokazuje šta znači štedjeti i mudro postupati s novcem od malih nogu.

Kroz lik kornjače KONI, zaštitnog znaka GRAWE dugoročne štednje za najmlađe, na veoma zanimljiv način, GRAWE uposlenici su edukovali najmlađe o odgovornosti te važnosti štednje za njihovu budućnost.

Edukativni program održan je širom Bosne i Hercegovine pa tako je GRAWE osiguranje ove godine otvorilo vrata svojih poslovnica za one najmlađe u Travniku, Zenici, Bihaću i Sarajevu.

Oni su imali priliku učestvovati u kreativnim radionicama prilagođenim njihovom uzrastu gdje im je predstavljena dobra strana štednje.

Upoznali su se i sa sigurnim prijateljem dječije štednje – kornjačom KONI koja predstavlja zaštitni znak programa GRAWE :) KIDS. Predstavnici GRAWE osiguranja iz Mostara, Goražda i Tuzle, Svjetski dan štednje su obilježili posjetama osnovnim školama i obdaništima gdje su održali navedeni program za djecu i poklonili prigodne poklone.

GRAWE osiguranje pored velikog broja različitih programa osiguranja nudi i  program štednog osiguranja GRAWE :) KIDS,  koje je namijenjeno za svu djecu, od novorođenčadi do 14 godina života. GRAWE :) KIDS polica omogućava najmlađima da nastave svoje školovanje, ostvare svoje velike i male snove, kupe stan ili automobil ili investiraju ušteđeni novac. Prednosti GRAWE :) KIDS programa su: isplativa štednja u korist djeteta, osigurana sredstva za nastavak školovanja i početak samostalnog života te pravovremena briga za budućnost djeteta.

GRAWE osiguranje kroz 21 godinu svog poslovanja je izraslo u stabilno, pouzdano, sigurno i respektabilno osiguravajuće društvo prepoznatljivo po izuzetnoj kvaliteti programa osiguranja, najboljim omjerom obećano - ispunjeno te kontinuiranoj dostupnosti prema potrebama klijenata i poslovanja sa velikom mrežom prodajnih zastupnika i podrške kao i korektne i brze obrade šteta.

Usluge GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo trenutno su dostupne u čak 83 ureda širom Federacije BiH u kojima radi više od 369 zaposlenika

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting