Rekonstrukcija Agrobiznis centra u Ravnom:Raspisan poziv za izvođače radova

10.03.2017. 11:15 / Izvor: Akta.ba
Rekonstrukcija Agrobiznis centra u Ravnom:Raspisan poziv za izvođače radova

Zainteresirani ponuđači mogu dostaviti svoje ponude za izvođenje radova na mikroprojektu: Rekonstrukcija objekta Agrobiznis centra u Ravnom, I faza.

Rekonstrukcija objekta Agrobiznis centra u Ravnom bit će izvršena uz pomoć kredita od Međunarodnog fonda za poljoprivredni razvoj (IFAD).

Ured za koordinaciju projekata - PCU pri Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumartsva, i Općina Sapna pozivaju zainteresirane ponuđače iz podobnih zemalja da dostave svoje ponude za izvođenje radova na mikroprojektu: Rekonstrukcija objekta Agrobiznis centra u Ravnom, I faza.

Projekat će obuhvatiti pripremne, zemljane, armirano-betonske, limarske, bravarske i fasaderske radove.

Ponude u zapečaćenim kovertama sa naznakom: "Ponuda - RBDP/3/PCVV-62/RA", i "Ne otvarati osim u prisustvu komisije" treba dostaviti najkasnije do 03.04.2017. godine do 12:00 sati. Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, ul. Kolodvorska br. 6, 71000 Sarajevo, BiH.

Inače, cilj Agrobiznis centra je uključivanje poljoprivrednih proizvođača u suvremene tokove ruralnog razvoja kroz primjenu novih tehnologija, standardizaciju poljoprivredne proizvodnje i kvalitetu proizvoda.

Agrobiznis centar je tijelo koje ima za cilj intezivniju suradnju između poljoprivrednih proizvođača i tržišta i predstavlja operativno sjedište koje omogućava sektorsku suradnju u prekograničnoj Dubrovačko - hercegovačkoj regiji.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije