Akta.ba – Nastavak uspješne priče poslovnog portala eKapija.ba

01.07.2015. 00:10 / Izvor: Akta.ba
Akta.ba – Nastavak uspješne priče poslovnog portala eKapija.ba

Nakon dugogodišnjeg nizanja uspjeha eKapija.ba se odlučila na novo poslovno poglavlje koje sa sobom donosi i novo ime - Akta.ba. Promjena imena, odnosno rebranding, dolazi kao potvrda kvalitete koja je od početka bila i ostat će naš jedini smjer kretanja.

Nakon dugogodišnjeg nizanja uspjeha eKapija.ba se odlučila na novo poslovno poglavlje koje sa sobom donosi i novo ime -  Akta.ba.

Promjena imena, odnosno rebranding, dolazi kao potvrda kvalitete koja je od početka bila i ostat će naš jedini smjer kretanja.

"Iza nas je 10 godina napornog rada, koji je rezultirao gradnjom čvrstog povjerenja naših mnogobrojnih klijenata, ali i svih onih koji posjećuju naš portal. Vrijeme je da eKapija.ba učini korak dalje. Postajemo Akta - još veći, još bolji, još brži i kao takvi ćemo ponuditi sasvim nove pogodnosti našim cijenjenim klijentima", izjavila je osnivačica i direktorica portala Azra Atagić - Ćatović.

Napominjemo da s tehničke strane funkcionisanja neće biti nikakvih promjena, osim što će web-adresa biti promijenjena u www.akta.ba . Jedine promjene koje će se u budućnosti dešavati su vizuelne prirode.

eKapija.ba - Akta, od svog početka do danas, dobitnik je mnogobrojnih prestižnih nagrada i priznanja, te zasluženo uživa povjerenje svojih klijenata, iz poslovnog svijeta i javnosti općenito, nudeći uvijek tačne, provjerene informacije stvorivši tako sebi zavidan kredibilitet.

Poslujte bolje! Akta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti