Pri kraju radovi na kompleksu luksuznih apartmana DVOR

06.02.2014. 13:58 / Izvor: eKapija.ba
Pri kraju radovi na kompleksu luksuznih apartmana DVOR

Radovi na izgradnji kompleksa luksuznih apartmana Dvor u sarajevskom naselju Marindvor privode se kraju. Luksuzna zgrada čija je izgradnja započela u martu 2013. godine dobila je svoju pravu konturu.

Radovi na izgradnji kompleksa luksuznih apartmana Dvor u sarajevskom naselju Marindvor privode se kraju. Luksuzna zgrada čija je izgradnja započela u martu 2013. godine dobila je svoju pravu konturu, te modernom arhitekturom značajno promijenila vizuelni izgled samog središta Sarajeva.

Kompleks, koji se sastoji od 42 luksuzna apartmana površine od 54 do 116m2 raspoređenih na sedam spratova uskoro će otvoriti vrata novim vlasnicima. Prizemlje kompleksa je predviđeno za poslovne prostore, dok je garažni prostor smješten na dvije etaže, kapaciteta od 57 mjesta.

Objekat se odlikuje ugradnjom materijala vrhunske kvalitete eksterijera i enterijera, uz primjenu posljednjih tehnoloških dostignuća kad je riječ o zvučnoj i termo-izolaciji, najsavremenijem sistemu hlađenja i grijanja uz opskrbu energentima iz vlastite kotlovnice, te posebno projektiranom sigurnosnom sistemu.

Pored zadovoljavajuće dinamike izgradnje, zabilježeni su i značajni rezultati u prodaji, tako da je dva mjeseca prije zvaničnog okončanja radova za prodaju dostupno tek nekoliko stambenih jedinica. 

Investitor ovog projekta, u koji je uloženo 15 miliona KM, je Društvo za ulaganje u Južnu Evropu (SEIC).

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije