Kaletex d.o.o. Kalesija i Autosaobraćaj d.o.o. Tuzla od sada u vlasništvu Binga

17.05.2018. 10:29 / Izvor: Akta.ba
Kaletex d.o.o. Kalesija i Autosaobraćaj d.o.o. Tuzla od sada u vlasništvu Binga

Obavještavaju se i pozivaju povjerioci društava učesnika da u društvu Bingo d.o.o. export-import Tuzla mogu izvršiti uvid u prijedlog Plana reorganizacije.

Kompanija Bingo d.o.o. export-import Tuzla, kao jedini osnivač i član društava Kaletex d.o.o. Kalesija i Autosaobraćaj d.o.o. Tuzla, namjerava izvršiti reorganizaciju društava njihovim pripajanjem, saznaje Akta.ba

Društva Kaletex d.o.o. Kalesija i Autosaobraćaj d.o.o. Tuzla će se pripojiti društvu sljedniku Bingo d.o.o. export-import Tuzla prijenosom cijele svoje imovine, prava i obaveza na društvo sljednika bez provođenja postupka likvidacije, a društvo sljednik će preuzeti imovinu, prava i obaveze pripojenih društava i time postati pravni sljednik pripojenih društva.

Osnovna registrovana djelatnost Kaletex d.o.o. Kalesija je proizvodnja vanjske odjeće, a Autosaobraćaj d.o.o. Tuzla je registrovan za cestovni prevoz robe.

Obavještavaju se i pozivaju povjerioci društava učesnika da u društvu Bingo d.o.o. export-import Tuzla mogu izvršiti uvid u prijedlog Plana reorganizacije, prijedloge odluka o pripajanju, te prijedlog ugovora o pripajanju društava.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital