Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Cisco BiH organizira Cisco Expo konferenciju, Hotel Radon Plaza 26. i 27. marta 2008. godine

24.03.2008. 13:47 / Izvor: eKapija.ba

Kompanija Cisco BiH i ove, kao i prošle godine, organizira Cisco Expo konferenciju. Cisco Expo 2008 će se održati 26. i 27. marta u hotelu Radon Plaza u Sarajevu, gdje se očekuje preko tri stotine učesnika – poslovnih i tehničkih menadžera vodećih domaćih kompanija, predstavnika stranih kompanija u BiH, Vlade i javnih institucija, vodećih Cisco partnera, te predstavnika medija – koji će se u inovativnom okruženju upoznati sa najnovijim dostignućima mrežnih tehnologija.

Svrha ove konferencije je predstavljanje modernih tehnoloških ostvarenja u obliku predavanja, radionica i okruglih stolova. "Cilj nam je okupiti poslovne ljude najvećih domaćih kompanija, inžinjere i ostale stručnjake iz bosanskohercegovačkog i regionalnog IT tržišta. Želimo predstaviti najnovija Cisco tehnička i poslovna rješenja za različite sektore privrede kao i rješenja trećih kompanija čije su tehnologije i usluge u interakciji sa Cisco mrežnim rješenjima", kazao je Haris Pinjo, direktor Cisco BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave