Banjaluka: Kako unaprijediti poslovanje i optimizovati troškove

26.10.2013. 13:20 / Izvor: eKapija.ba
Banjaluka: Kako unaprijediti poslovanje i optimizovati troškove

Privredna komora RS, PPK Banja Luka, u saradnji sa privrednim društvom EAST Code i svjetski poznatim kompanijama Kaspersky, VMWare i Microsoft, organizuje skup "Kako unaprijediti poslovanje i optimizovati troškove primjenom savremenih tehnologij".

Stvaranje, distribucija i manipulacija informacijama, danas predstavljaju jednu od najvažnijih ekonomskih aktivnosti. Imajući u vidu značaj informacija za poslovne subjekte, čuvanja integriteta podataka, te sprečavanja manipulacije i njihovog gubitka, posebnu pažnju neophodno je posvetiti zaštiti podataka, kao osnovnom problemu sa kojim se susreću svi akteri društvenog života.

Upravo zbog toga, Privredna komora Republike Srpske – Područna privredna komora Banja Luka, u saradnji sa privrednim društvom "EAST Code" iz Banja Luke i svjetski poznatim kompanijama "Kaspersky", "VMWare" i "Microsoft", organizuje skup "Kako unaprijediti poslovanje i optimizovati troškove primjenom savremenih tehnologij".

Ovaj događaj, na kojem je, između ostalog, predviđena prezentacija aplikativnih softvera i softvera u virtuelnom okruženju, kao i najnovija sigurnosna rješenja za poslovne korisnike, biće održan u ponedjeljak 28.10.2013. godine u prostorijama Komore u Banjoj Luci, sa početkom u 11 časova. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave