EU4TECH PoC poziv za projekte

22.04.2020. 08:55 / Izvor: Akta.ba
EU4TECH PoC poziv za projekte

Uspješni timovi bit će obaviješteni u lipnju 2020. godine, a TA će započeti ubrzo nakon toga.

Projekt EU4Tech POC WB pruža potporu za 40+ obećavajućih projekata iz zemalja Zapadnog Balkana koji su zasnovani na tehnologiji i koji su u „fazi dokazivanja koncepta“.

"Pružamo vam pomoć stručnjaka i mentora kako biste potvrdili i zaštitili svoju tehnologiju, razvili čvrst poslovni model i približili svoj projekt tržištu", kazali su.

Financirani u okviru višedržavnog programa IPA možemo surađivati s istraživačima iz javnih/neprofitnih  organizacije za istraživanje, kao i s novoosnovanim poduzećima i MSP-ovima.

Tijekom 2 godine (siječanj 2020. – prosinac 2021.) naš tim stručnjaka će mentorirati 40 projekata PoC-a iz regije kroz 6 oblika visokospecijalizirane tehničke pomoći. To su Razvoj tehnologije i izrada prototipa za komercijalne demonstracije, Poduzetnička podrška i mentorstvo, Upravljanje intelektualnim vlasništvom, Analiza tržišta, Poslovni plan i poslovni model i Daljnja potpora financiranju.

Prvi poziv za prijavu bit će pokrenut u svibnju 2020. godine. Uspješni timovi bit će obaviješteni u lipnju 2020. godine, a TA će započeti ubrzo nakon toga.

Više informacija na linku – https://eu4tech.eu/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave