III Konferencija preduzetništva žena u Republici Srpskoj

14.09.2019. 08:23 / Izvor: Akta.ba
III Konferencija preduzetništva žena u Republici Srpskoj

Osnovni cilj Konferencije je promovisati žensko preduzetništvo, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke projekte.

Privredna komora Republike Srpske i Ministarstvo privrede i preduzetništva, u okviru projekta „PPŽ RS – Podrška preduzetništvu žena Republike Srpske”, 25. septembra 2019. godine, u Trebinju, organizuje Treću konferenciju preduzetništva žena u Republici Srpskoj.

Mjesto održavanja Konferencije: Kulturni centar Trebinje, Trg palih boraca br. 1. Trebinje Vrijeme održavanja: 10:00 do 16:45 časova

Učešće na konferenciji je besplatno, a registracija učešća je obavezna putem linka: http://womenentrepreneurship2019.talkb2b.net/.

Rok za registraciju je 20.09.2019. godine.

Projekat „PPŽ RS – Podrška preduzetništvu žena Republike Srpske”, implementira Komorski sistem Republike Srpske. Davalac granta za realizaciju projekta je „EDA – Agencija za razvoj preduzeća“ iz sredstava SIEM, a u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za MSP u BiH – SBA BiH“ koji finansira Sida putem Ambasade Švedske u BiH.

Organizacija Konferencije realizuje se pod okriljem Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network), a podržana je i od strane Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Osnovni cilj Konferencije je promovisati žensko preduzetništvo, ohrabriti postojeće i buduće preduzetnice za nove preduzetničke projekte, te kroz razmjenu iskustava, unaprijediti saradnju žena preduzetnica u regionu.

Programom Konferencije predviđeno je i održavanje motivacionog predavanja, sa osvrtom na problematiku i osnaživanje žena u preduzetništvu, te dvije panel diskusije kroz koje će biti predstavljena iskustva preduzetnica iz zemlje i regiona, a biće upriličeno i potpisivanje sporazuma o saradnji između udruženja žena iz regiona.

U okviru ove konferencije i programa Evropske mreže preduzetništva biće organizovani bilateralni razgovori registrovanih učesnika.

Nacrt Programa konferencije preuzmite u prilogu.

Kontakt osoba u Privrednoj komori Republike Srpske je Gordana Višekruna (051 222 986, gordanas@komorars.ba).

Program_III_Konferencija_preduzetništva_žena_u_RS_final_2_9_2019

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave