B2B sastanci u okviru "SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020"

08.05.2020. 08:57 / Izvor: Akta.ba
B2B sastanci u okviru 'SEE Automotive Conference - Connect & Supply 2020'

Cilj konferencije je okupiti OEM-ove i TIER1 & 2 dobavljače i relevantne institucije kako bi se unaprijedio razvoj automobilske industrije u regiji.

Razvojna agencija Republike Srpske kao koordinator Evropske mreže preduzetništva u Republici Srpskoj poziva sve zainteresovane privredne subjekte da učestvuju na Međunarodnim poslovnim sastancima u okviru konferencije   "SEE Automotive Conference - Connect and Supply 2020"  koja će se održati na  mreži 19. i 20. maja 2020. godine godine.

Ovogodišnja konferencija fokusirat će se na to kako  OEM proizvođači  reagiraju u kriznim vremenima, kakva je reakcija dobavljača TIER1, kako održavati nove tehnologije, utjecaj krize na lanac opskrbe, inovacije i poduzetništvo u doba krize, automobilsku industriju u budućnosti i druge aktualne teme.

Cilj konferencije je okupiti OEM-ove i TIER1 & 2 dobavljače i relevantne institucije kako bi se unaprijedio razvoj automobilske industrije u regiji.

Ova konferencija predstavlja jedan od najvažnijih poslovnih i stručnih skupova u području automobilske industrije za ovaj dio Evrope i predstavlja priliku za učesnike da upoznaju novosti i trendove u industriji, kao i planove proizvođača u automobilskoj industriji.

Rok za prijavu za B2B sastanke je  18. maj 2020. godine. godine , a registracija i više informacija o događaju možete naći na sljedećem linku:  seeautomotive2020.talkb2b.net

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske  dostupna je svim zainteresovanim preduzećima za sva dodatna pitanja putem e-maila: een@rars-msp.org

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave