U HIBRIDNOJ FORMI

Infoteh Jahorina 2024. od 20. do 22. marta

18.03.2024. 15:35 / Izvor: Akta.ba
infoteh

Međunarodni naučno-stručni simpozijum "Infoteh Jahorina 2024" biće otvoren u srijedu, 20. marta, na Jahorini

Međunarodni naučno-stručni simpozijum "Infoteh Jahorina 2024" biće otvoren u srijedu, 20. marta, na Jahorini, u organizaciji Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Ovogodišnji, 24. simpozijum, biće organizovan u hibridnoj formi, jer će dio programskih sadržaja biti na Jahorini, dok će dio biti u virtuelnoj formi putem onlajn prezentacija radova i predavanja po pozivu.

Svečana ceremonija otvaranja simpozijuma biće u 11.00 časova u hotelu "Rajska dolina", najavljeno je iz Elektrotehničkog fakulteta.

Međunarodni simpozijum "Infoteh Jahorina" okuplja stručnjake, naučnike, inženjere, istraživače i studente iz oblasti informacionih tehnologija i njihove primjene u oblasti sistema upravljanja, komunikacionih sistema, proizvodnih i elektronskih sistema, elektroenergetike i drugih oblasti elektrotehnike i računarstva.

Prvi "Infoteh Jahorina" održan je 2001. godine, nakon čega privlači značajan broj učesnika uglavnom iz regiona zapadnog Balkana i održava dobar kvalitet i broj prijavljenih i prezentovanih radova.

Simpozijum će trajati do 22. marta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave