DignetDays 2014: Upoznajte se sa poslovnim rješenjem u oblaku

15.10.2014. 15:07 / Izvor: eKapija.ba
DignetDays 2014: Upoznajte se sa poslovnim rješenjem u oblaku

Uvaženi i iskusni IT stručnjaci predstaviće vodeće svjetsko poslovno – informacijsko softversko rješenje, s ciljem da se donosiocima odluka i IT profesionalcima približi “poslovanje u oblaku”.

Kompanija Teleklik i DignetSoftware predstavljaju konferenciju DignetDays 2014. koja će se održati 24. oktobra u Banjaluci. Uvaženi i iskusni IT stručnjaci predstaviće vodeće svjetsko poslovno – informacijsko softversko rješenje, s ciljem da se donosiocima odluka i IT profesionalcima približi “poslovanje u oblaku”.

Dinamics NAV je poslovno rješenje implementirano u više od 120.000 velikih poslovnih subjekata u preko 60 zemalja svijeta. Imajući u vidu finansijske mogućnosti i poslovne potrebe kompanija koje posluju na našem tržištu, Teleklik je omogućio poslovnu aplikaciju MicrosoftDynamics NAV u Cloud-u. Poslovno - informaciono rješenje koje je pokazalo najbolje svjetske prakse u upravljanju finansijama, proizvodnjom, prodajom, odnosima s korisnicima, ljudskim resursima i obavljanju svih drugih poslovnih funkcija je postalo dostupno malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini.

Teleklikovo rješenje za “poslovanje u oblaku” vam pored unaprijeđenja poslovnih procesa obezbijeđuje i značajne uštede novca. Sve potrebne resurse i podatke imate na jednom mjestu bez kupovine najnovijeg hardvera, bez troškova održavanja i zauzimanja kancelarijskog prostora, dok su nesmetano funkcionisanje IT opreme i bezbijednost podataka zagarantovani.

Korištenje poslovnog rješenja DynamicNAV u Cloud-u koje će biti predstavljeno na DignetDays 2014. konferenciji, obezbijeđuje dostupnost, brzinu i lakoću upravljanja podacima jer je svaki dio vama važnih podataka na klik od vas i spreman za korištenje.

Ako želite da:

- koristite provjeren i siguran međunarodno priznat softver;

- postavite IT-temelje za upravljanje poslovanjem

- prilogodite rješenja jedinstvenim potrebama svog preduzeća

- upravljate sopstvenim finansijama

- upravljate proizvodnjom i prodajom

- komunicirate sa dobavljačima i strankama

- upravljate ljudskim resursima

- smanjite troškove i unaprijedite svoje poslovanje

... MS Dynamics NAV u Teleklik Cloud-u je pravo rješenje za vas.

Registracija

Pridružite se razgovoru o uzbudljivoj viziji budućnosti poslovanja i IT-a, upoznajte se sa rješenjem u oblaku koje olakšava funkcionisanje kompletnog sistema i povećava produktivnost poslovanja kompanije.

Prisustvo na konferenciji je besplatno, registrujte se sada da rezervišete svoje mjesto.

Link za registraciju: http://www.poslovanjeuoblaku.com/Registration

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave