Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Međunarodna poslovna konferencija Kanton Sarajevo 2018

25.07.2018. 09:23 / Izvor: Akta.ba

Već tradicionalno u Kantonu Sarajevo održava se Međunarodna poslovna konferencija, na kojoj se razgovara o aktuelnim dešavanjima u regionu i svijetu, kao i poslovnim izazovima današnjice. Ovaj događaj je i prilika da poslovni ljudi unaprijede postojeću saradnju i uspostave nove poslovne veze, te da uzmu učešće u panel diskusijama i bilateralnim susretima (B2B i B2G). 

Ovogodišnja "Međunarodna poslovna konferencija Kanton Sarajevo 2018", održat će se 25. i 26. septembra 2018. godine u Sarajevu. Organizator konferencije je Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo, a partneri u organizaciji su Privredna komora Kantona Sarajevo i privredne komore iz Republike Austrije, Privredna komora Koruške i Privredna komora Štajerske. 

I ove godine se očekuje učešće značajnog broja privrednih i finansijskih eksperata iz zemlje i inostranstva, predstavnika domaćih i stranih kompanija iz različitih sektora privrede, zatim predstavnika diplomatskog kora, naučnih institucija, privrednih komora i predstavnika vlasti. 

Učešće na Konferenciji je besplatno, a link za online prijavu je www.pksa.ba/konferencija.

Poslovni portal Akta.ba je medijski pokrovitelj konferencije. 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave