Prezentacija radne verzije "Priručnika za finansijsko, računovodstveno i porezno poslovanje za udruženja i fondacije u BiH"

13.03.2012. 10:06 / Izvor: eKapija.ba
Prezentacija radne verzije 'Priručnika za finansijsko, računovodstveno i porezno poslovanje za udruženja i fondacije u BiH'

Centar za promociju civilnog društva u saradnji sa revizorsko-konsultantskom kompanijom Deloitte, a uz podršku USAID-a, predstavlja radnu verziju "Priručnika za finansijsko, računovodstveno i porezno poslovanje za udruženja i fondacije u BiH".

Prezentacije ove nove publikacje, biće održane u 5 gradova BiH:

Sarajevo - 19.3.2012. godine u 11:00h, hotel Hollywood, Dr.Pintola 23, Ilidža

Mostar - 20.3.2012. godine u 12:00h, Centar za kulturu, Rade Bitange 13

Tuzla - 22.3.2012. godine u 12:00h, Bit Centar, Trg slobode 16

Banja Luka - 26.3.2012. godine u 12:00h, Inovacioni centar Banja Luka ICBL, Jovana Dučića 23a

Bihać - 27.3.2012. godine u 11:00h, Hotel Opal Exclusive, Krupska bb

Osnovna svrha ove serije radionica je da se predstavi trenutno finansijsko, računovodstveno i porezno poslovanje za udruženja i fondacije u BiH, te da se identifikuju ključna pitanja koja, eventualno, nisu obuhvaćena ovim Priručnikom. Krajnji je cilj da se na osnovu vaših mišljenja, primjedbi i sugestija dodje do konačne verzije Priručnika koji će biti koristan vodič u budućem radu.

Svoje prisustvo možete prijaviti putem mail-a, sa naznakom u kojem gradu želite prisustvovati, na adresu: prijava@cpcd.ba. Broj mjesta ograničen.

Ukoliko ne budete u mogućnosti prisustvovati na nekoj od gore navedenih radionica, svoje komentare i sugestije dostaviti putem upitnika na mail biljana.miladinovic@cpcd.ba, do 28.3.2012. godine.

U prilogu se nalazi radna verzija “Priručnika za finansijsko, računovodstveno i porezno poslovanje za udruženja i fondacije u BiH”, a sve svoje komentare, sugestije i pitanja moći ćete direktno uputiti samim autorima na jednoj od radionica na kojoj odlučite prisustvovati, navode iz Centra za promociju civilnog društva.

Priručnik za finansijsko, računovodstveno i porezno poslovanje za udruženja i fondacije u BiH



klikni za PDF fajl

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave